donderdag 3 maart 2016

3 simpele outfits voor de lente

Vandaag laat ik je drie hele leuke, draagbare en simpele outfits zien voor de lente. Nu de lente er bijna weer aankomt heb ik zoveel zin om weer lichte kleuren en fijne stofjes uit de kast te halen. Ik laat je drie leuke setjes zien van Esprit die ik bij elkaar zocht!

  Gemêleerd sweatvest €79,99 -  Gestreepte trui €39,99 - Shaping jeans medium rise €69,99

Ik ben dol op streepjes. Deze trend is echt op mijn lijf geschreven en gelukkig vond ik een heel aantal items met streepjes bij Esprit. Deze gestreepte trui met 'magic' erop vind ik zo leuk! In combinatie met een simpele spijkerbroek en een grof, lang, grijs vest zou je me hier elke dag in kunnen vinden. 

Gemêleerde bouclé mantel van wolmix €99,99 - Sportief, gestreept shirt van katoen €25,99 - Stretchjeans van gestructureerd denim €49,99

In de lente ben ik dol op lichte tinten. Van wit tot beige en pastel. Dit fijne shirt in combinatie met een witte jeans (wat ik echt een fantastisch kledingstuk vind voor in de lente) straalt toch één en al lente uit? De zachte jas maakt de outfit af, vind ik. 


Kort jersey jasje €49,99 - T-shirts grijs €25,99 - Broek van stretchy katoen €49,99

Voor wie toch graag bij wat donkere tinten blijft: grijs is altijd goed. Wel een zwarte stretchy jeans, maar samen met dit grijze off-shoulder shirt (wat ook enorm trendy is nu) en een geprint jasje. 


Wat is jouw favoriete lente outfit? Ga je voor basic outfit 1, voor de lichte kleuren van outfit 2 of voor de grijs met zwarte combi van outfit 3?

Liefs, Marleen

8 opmerkingen :

  1. Ik vind het vest van outfit 1 wel heel erg leuk! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh dat 2e setje is erg mooi! Ik kan niet wachten tot het Lente is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke inspiratie, ik ga ook echt voor basic tegenwoordig, maar zeker niet saai :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk!! Ik zou het allemaal wel willen hebben haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat ik de laatste outfit het leukst vind! Zelf draag ik meestal rokjes en jurkjes, bijna nooit een broek haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De eerste outfit zou ik zo dragen met de zwarte broek. Ik heb echt iets met zwarte/donkere broeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. vind vooral de eerste en tweede outfit heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen