Over Marleen en Remote Reporter


Over Remote Reporter
Al drie jaar lang run ik een blog, schrijf ik artikelen met heel veel plezier, test ik de leukste producten, maak ik collages, fotografeer ik producten, bewerk ze en selecteer ze. Al deze dingen zijn de perfecte combinatie voor mijn artikelen!

Ik schrijf op mijn blog vooral over beauty, fashion en lifestyle, maar er komt zeker wel wat personal stuff voorbij! Mijn grote passie ligt bij make up, maar je hoeft niet raar op te kijken van vele fashion-gerelateerde artikelen, shoplogs of een overload aan inspiratiefoto's.


Over Marleen
Hi! Ik ben Marleen, en ik ben het gezicht achter Remote Reporter! Ik ben de wandelende verslaggever van alle nieuwtjes, artikelen en filmpjes die online komen op mijn blog! Ik ben 20 jaar oud en woon in het hoge Noorden.

Remote Reporter, dat is de naam die ik en mijn blog bij ons dragen. Door het leven gaand als een wandelende verslaggever over mijn dagelijkse bezigheden als kleding, make-up, fotografie, food, en andere doodnormale dingen voor een meisje van 20. Ookal schrijf ik hier vanuit mijn kleine kamertje in het hoge noorden van het land, heb ik ook zo mijn bezigheden. Dromend over grachtenpanden, een baan bij een tijdschrift, op een redactie of bij PR-bureau, wandelend op stiletto´s die het merk Christian Louboutin met zich meedragen en eruitziend als Lauren Conrad herself heb ik nog steeds te maken met de dagelijkse sleur van een gewone student.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten