zondag 14 juli 2019

Je gekleurde haar een boost geven met WeColour

Dat ik mijn haar verf is al jaren geen geheim. Iets meer assig, blonder of juist bruin: ik heb van alles al gedaan. Toch merk ik de laatste tijd dat mijn haar minder sterk wordt van al dat verven, maar ook van het stylen. Om mijn haar wat meer aandacht te geven besloot ik een aantal producten van WeColour te testen, speciaal voor geverfd haar. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees snel verder! 

Ik begon met het testen van een shampoo en conditioner. Opvallend? Vooral de shampoo was vrij dun en wat waterig. Heel anders dan anders. Wel rook hij enorm lekker fris naar citrus, wat ik fijn vind. De conditioner was al net zo fijn: heel fris en geen overheersende geur. Beide producten bevatten geen SLS en parabenen, wat tevens goed voor je haar is. 


Een ander product wat ik uittestte was de dark bamboo kleishampoo & conditioner treatment. Een product wat ik nog niet eerder had gebruikt. Mede dankzij de opvallende verpakking was ik enorm benieuwd. Het masker was erg fijn. Anders dan anders in deze verpakking, maar niet minder fijn. 

Tenslotte gebruikte ik ook de rich argan cream; een creme die je na het wassen in je haar moet laten intrekken en je gekleurde haar meer glans hoort te geven. Ook deze vond ik heerlijk! 

Fijn om weer eens totaal andere haarproducten te gebruiken dan anders. Ik vind het vooral leuk om nieuwe merken te ontdekken en veel te testen!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten