dinsdag 20 november 2018

6 x vrouwelijke cadeautips voor de feestdagen

Zelf zijn we in mijn familie altijd erg fanatiek met het trekken van lootjes voor de feestdagen (vaak doen we dit al in oktober, omdat niemand dan een excuus kan hebben om de vele gedichten en surprises te vergeten). Met het oog op de decembermaand leek het me dus zeker tijd om een aantal cadeautips met je te delen. Benieuwd? Kijk daar snel mee!

Net zoals ieder jaar deel ik met alle liefde een aantal toffe cadeautips met je voor de feestdagen. Want of je nu Sinterklaas, Kerst of een combinatie van beide viert (zoals ik); inspiratie is altijd welkom, toch? 


Notitieboekjes of armbandjes van Return to Sender
Voor de duurzame en maatschappelijke (en tevens hippe) meiden onder ons: ga voor deze toffe handgemaakte notitieboekjes van Return to Sender die door vrouwen uit de Nepalese hoofdstad Kathmandu worden gemaakt. Het papier komt van de lokta-plant uit de Himalaya en wordt met de hand geschept. Toffe boekjes met leuke prints, van zacht en mooi papier en ook nog eens maatschappelijk verantwoord!

De armbandjes zijn daarnaast ook tof: subtiel maar perfect om bijvoorbeeld te dragen naast een minimalistisch zwart horloge. Ze zijn gemaakt door vrouwen uit de sloppenwijk Kibera in Kenia. In de grootste sloppenwijk van Afrika hebben zij deze armbanden met de hand gemaakt. En tevens een cadeautje wat bijna iedere vrouw leuk vindt!

Wat kost dat?
€4,95 (A6 notitieboekje goud)
€7,95 (A5 notitieboekje zwart)
€9,95 (set van 2 armbandjes)

MAC Cosmetics lipstick
Als groot MAC fan ben ik vaak op de hoogte van de laatste Limited Edition collecties die er zijn. Onlangs scoorde ik deze prachtige nude kleur, genaamd 'Babetown' (perfect voor het naderende kerstfeest of voor oud & nieuw) uit de 'Shine Pretty Things-kerstcollectie. Een perfect cadeautje voor alle beautylovers!

Wat kost dat?
 €19,50 (MAC Cosmetics 'Babetown' lipstick)

Boeken: On Life en Ikigai
De andere tips zijn twee inspirerende boeken: het verhaal van influencer Anna Nooshin lees je in On Life: een compact boek met daarin levenslessen van Anna. In Ikigai lees je vooral over hoe je volgens de gelukkigste mensen op aarde (uit Japan) ook een gelukkig leven kunt leiden.

Wat kost dat?
€15,- (On Life)
€15,- (Ikigai)

JBL Go 2 bluetooth speaker
Al jaren twijfelde ik zelf om een kleine speaker te kopen en onlangs deed ik het eindelijk. Perfect voor het luisteren van muziek op het strand of in het park, maar ook tijdens de vrijmibo op werk of een opruimdag thuis is hij perfect! Oh, en weet je? Hij is waterdicht en in super veel leuke kleuren te koop! :)

Wat kost dat?
€34,- (JBL Go 2)

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor de feestdagen met deze toffe items! Benieuwd naar andere toffe producten of items die je cadeau kunt doen voor de feestdagen ? Houd dan mijn Instagram in de gaten voor meer! 

1 opmerking :