zondag 8 april 2018

Travellist: deze reisjes staan er op de planningDe laatste keer dat ik op een tripje naar het buitenland ging was in de zomervakantie naar Marrakech. Hoog tijd dus om weer nieuwe reisjes te boeken en meer van de wereld te zien! Of eigenlijk, meer van Europa (de rest komt later wel). Benieuwd welke trips ik op de planning heb voor de komende maanden? Dat vertel ik je vandaag!

April - Brussel, Belgiƫ
Een van de tripjes waar ik al een tijdje naar uitkijk is die naar Brussel. Over een kleine twee weken is het al zover! Samen met mijn lieve vriendinnetje (en roomie) Jolien maken we de stad voor een weekendje onveilig. Mega veel zin om de Belgische zoetigheden, cultuur en winkels te zien!


Mei - Liverpool, Engeland
Het moet nog geboekt worden, maar hopelijk ga ik samen met mijn vader en zusje nog een weekendje naar het Engelse Liverpool. De oplettende lezer weet misschien dat ik vorig jaar rond dit tijdstip ook al eens naar Liverpool ben geweest (daar lees je hier alles over). Omdat mijn vader een mega Beatles fan is wilde hij deze echte Beatles stad ook graag eens bezoeken, en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!


Juli - Oliveilla, Spanje
Ook dit reisje is nog niet geboekt, maar hoop ik wel te maken. Vrienden van mijn ouders wonen al ruim tien jaar in Spanje en we zijn daar regelmatig te vinden (hoe heerlijk is zo'n vakantieadresje!). Vorig jaar was ik al bij hun dochter en mijn vriendinnetje Linet (check hier hoe het daar was). Wellicht dit jaar nog een weekje in Oliveilla (en misschien een dagje naar Barcelona)? Would be nice!Augustus - Cascais, Portugal
Onlangs boekte ik mijn 'echte' vakantie, namelijk een week in het Portugese Cascais, vlakbij Lissabon. Samen met mijn moeder gaan we voor het eerst op moeder-dochter vakantie nu we beide geen relatie meer hebben (na bijna vijf jaar ben ik sinds twee maanden vrijgezel, zo gek!). We zien ons al helemaal zitten in de Portugese zon met cocktails, een goed boek, zeezicht en lekkere Portugese hapjes! 


Najaar 2018 - Parijs, Frankrijk??
Dit laatste tripje is eigenlijk puur en alleen een wens, haha! Ik wil zo graag nog een keertje naar Parijs, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van. Wellicht in het tweede gedeelte van 2018? Ik hoop het! Nu alleen nog een travelbuddy vinden, maar dat moet voor een stad als Parijs niet moeilijk zijn toch? :) 


Welke reisjes heb jij op de planning staan? 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten