maandag 19 maart 2018

Yves Rocher Pure Light Moisturizing Nude Foundation

Net als iedere beautyliefhebber ben ik altijd op zoek naar de beste, mooiste en fijnste producten. Zo ook op het gebied van foundation. Onlangs kwamen deze twee nieuwe foundations binnen, die ik natuurlijk maar al te graag voor je test! Ik kan je een tipje van de sluier geven: hij is geschikt voor meiden met een lichte huid (net als ik!). Kijk je mee?

De Pure Light Foundation bevat een nieuwe formule met Cellulair Water van Edulis, wat hydraterend werkt. Volgens Yves Rocher heeft de foundation een ultra-vloeibare formule en zorgt de pipet voor de juiste dosering. Daarnaast is de foundation alcohol, siliconen en parabenen vrij en bestaat de foundation voor 98% uit natuurlijke bestanddelen.

De foundations zijn er is verschillende kleurgroepen; beige-, rosé-, bruin- en goudkleurig. De twee foundations die ik ontving zijn beide in de kleur 100. De linker is de kleur 100 uit de beige lijn, de rechter is nummer 100 uit de rosé lijn. Beide zijn het lichte kleuren; de rosé variant nog iets lichter dan de beige variant. 


De foundations zitten in een prachtige basic glazen flesje. Je bent het product aan met een pipetje, wat ik altijd wel fijn vind. Het is hygienisch en zorgt ervoor dat je gedoseerd de foundation uit de flacon kunt halen. De verpakking ziet er verder heel simpel en strak uit. Prima!

Hier heb ik op mijn hand de twee kleuren geswatcht. Het viel me meteen op dat de 'lichte' kleur uit de beige collectie (rechts) toch vrij donker is. In ieder geval wel voor de winter. De linker kleur leek me prima, en deze heb ik dan ook aangebracht op mijn gezicht; zie de full face foto's hieronder. 

Zonder foundation

Met de 100 rosé foundation

Full face make-up

EindoordeelZoals je ziet is de foundation echt perfect voor mijn huidskleur. Wat me wel opviel was dat hij niet ultra-vloeibaar is, zoals Yves Rocher zegt. Hij is iets steviger, maar eenmaal op je gezicht kun je hem wel heel makkelijk verdelen. De kleur is perfect, hij voelt fijn aan en dekt ook echt goed. Ik heb twee kleine 'kneepjes' gebruikt, en dat was ruim voldoende. De foundation is dus ook nog eens heel erg zuinig in gebruik, wat extra fijn is! 

De zoektocht gaat nog mooiere en betere foundations gaat ongetwijfeld door, maar voorlopig ben ik zeker zeer tevreden over deze topper van Yves Rocher. En de prijs, die is prima vind ik. De prijzen zijn vergelijkbaar met drogisterij merken als L'Oréal en Maybelline, wat ik prima vind voor een goede foundation. 

Prijs en verkrijgbaarheid:
De Pure Light Foundations van Yves Rocher zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Yves Rocher winkels en online.

Yves Rocher Pure Light Moisturizing Nude Foundation (30 ml) €19,90

Geen opmerkingen :

Een reactie posten