woensdag 28 maart 2018

Weekly report (twee events, stage & veel lekker eten)

Het is inmiddels alweer donderdag, maar toch deel ik nog graag mijn afgelopen week met je. Beter laat dan nooit toch? Ik had (net zoals deze week) een drukke agenda, die ik voor de verandering weer eens voor je vastlegde. Kijk je mee?

MAANDAG
Maandag begon mijn dag al vroeg. Ik had die dag stageterugkomdag bij mijn opleiding Communicatie in Leeuwarden, dus pakte ik al vroeg de trein. Ik loop mijn afstudeerstage in Groningen bij een online marketing bureau, en die moest ik op een stand vertegenwoordigen. Natuurlijk deed ik dat in stijl: met deze heerlijke bloemenbroek! 

Na afloop lekker borrelen en snacken met oud klasgenootjes en genieten van een hele mooie zonsondergang in Leeuwarden!

DINDAG
Omdat dinsdag zo'n lange dag was ben ik vergeten om meer foto's te maken helaas. Ik stond met mijn stagebedrijf de hele dag op de Business Contact Dagen (alweer in Leeuwarden). We vertelden ondernemers meer over online marketing, heel leuk en leerzaam!

WOENSDAG
Woensdag trok ik een casual maar fijn outfitje uit de kast. Deze zwart-witte top met gekleurde gestreepte mouwen van Zara is echt een favoriet van de laatste tijd! Op stage ging ik hard aan de slag met veel werk wat ik nog moest doen. 's Avonds sprak ik met mijn beste vriendinnetje Carli af om heerlijk pasta te eten bij de Pastafabriek. Een hele leuke studentikoze plek om te eten: vast wel bekend onder de Groningers :)

DONDERDAG
Donderdag was een vrij simpele dag. Ik ging voor een classy look met dit ultieme favoriete colbert. Misschien was het je al opgevallen, maar mijn haar is een heel stuk blonder. Toch altijd even weer schrikken wanneer ik in de spiegel kijk, haha! Op stage was het rond 16.00 tijd voor een donderdagmiddagborrel: een Radler. 

VRIJDAG
Vrijdag was het tijd voor deze fijne rood-zwart gestreepte top van Sissy-Boy, echt een fijne basic. Een van de eigenaren en zijn vrouw waren 12,5 jaar getrouwd, wat natuurlijk gevierd moest worden! Heerlijke mini gebakjes: zo maak je mij wel blij.

Om 16.00 was het dan tijd voor de echte vrijdagmiddagborrel. Op kantoor werken we dan nog eventjes door met een drankje erbij, en daarna gaan we gezellig borrelen met z'n allen in de kantine. Heel gezellig altijd! Samen met Kim (een andere stagiaire) besloten we later thuis pizza en pasta van Vapiano (de andere studentikoze Italiaan in Groningen) te bestellen. Nom nom!

ZATERDAG
Zaterdag was het rond de middag tijd om richting mijn ouders te gaan. Ik kocht op de markt een mooie felle bos bloemen voor mijn vader (hij had zijn pink tussen de autodeur gehad, en dat was niet zo heel goed afgelopen). Gelukkig werd hij meteen vrolijk toen hij mij en deze bos zag. 

Ik kocht in de stad deze fijne grijze sjaal bij Pieces. Mijne was ik eerder in de kroeg verloren (dit overkomt mij altijd). Eenmaal bij mijn vader aangekomen lagen er heerlijke producten van Yves Rocher op me te wachten: thanks Yves Rocher :) 

Zaterdagavond besloot ik eens goed te koken voor mijn sneue vader. Ik maakte tomatenrisotto met knoflook, prei, paprika en feta. Met zalm. Zo heerlijk was het! Misschien deel ik binnenkort het recept wel op mijn blog. Als toetje gingen we voor crème brûlée. 

ZONDAG
Zondag maakte ik me klaar en ontbijte ik met crackers met ei en kruiden. 's Middags ging ik met familie naar de opening van een tentoonstelling van mijn tante, die kunstenares is. Even wat cultuur snuiven op zondag!

Inmiddels is het alweer donderdag. Wat gaat de week ontzettend snel! Nog twee daagjes bikkelen en dan is het paasweekend. Dan staat er weer veel leuks op de planning: een huisfeestje, paastraditie en de verjaardag van mijn lieve oma! Wat zijn jouw plannen?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten