donderdag 15 maart 2018

Marokkaanse vibes met de Marimekko Clinique Pop Splash Lipgloss

Wellicht zijn je de foto's van mijn vakantie naar Marrakech niet ontgaan het afgelopen jaar. Wat een prachtig land, cultuur en omgeving! Aan deze collectie lipglosses van Clinique is niets Marokkaans, maar de prints doen me wel enorm denken aan Marrakech. Ik laat ze graag aan je zien!

De Marimekko Clinique Pop Splash lipglosses zijn er in ontzettend veel kleuren; maar liefst 20! Van nude tot knalroze, paars en eyecatching rood. De collectie is een samenwerking tussen het Finse (ja echt, niets Marokkaans aan deze collectie dus) kledingmerk Marimekko en Clinique. Toen ik de afgelopen zomer in Marrakech op vakantie was zag ik overal prints als deze. Op kleden, jurken, kussens, noem maar op. Daar doen deze lipproducten me toch wel heel erg aan denken..

De lipglosses zitten in mega vrolijke en kleurrijke verpakkingen en hebben allemaal een andere toffe print op de dop. Volgens Clinique is het een niet-plakkerige gloss die je lippen hydrateert en veel glans geeft. De glosses zijn 100% parfumvrij en bevatten 4,3 ml. 


We beginnen met nummer 08 Tenderheart. Meteen mijn favoriet van de twee. Ik ben dol op nude-roze achtige tinten en dus ook op deze variant! De verpakking is rood met roze en groen (weer zo'n combinatie waar ik heel vrolijk van word). De gloss is net wat meer roze en iets knallender dan mijn lippen en geeft ze echt een 'my lips but better' look. Heerlijk!

De glosses zitten in een vrij compacte huls en hebben een korte sponsapplicator, wat prima werkt. Hij kan makkelijk in je tas of broekzak, wat ik heel fijn vind.


Nummer 14 Fruity Pop lijkt in de huls meer wijnrood, maar is in het echt veel lichter en meer rood-roze. Echt een fijne herfstkleur vind ik dit. Hij bevat hele subtiele roze glitters en is redelijk goed gepigmenteerd. Hij geeft geen volledige dekking, maar opvallend is hij wel. Wat ik jammer vind is dat beide producten toch wel plakken, ondanks dat Clinique beweert dat ze dat niet doen. Voor mij is dat wel een afknappertje helaas.

Aan de swatches te zien zijn het hele glossy producten met een redelijk goede dekking. De rode variant heeft misschien een laagje extra nodig, maar is wel ontzettend mooi! 

De Marimekko Lipglosses zijn echt prachtig. Ik ben helemaal dol op de toffe prints op de dop en op de fijne, compacte hulzen. De kleuren zijn ontzettend uiteenlopend en ook deze twee vind ik erg tof. De nude kleurige gloss is mijn favoriet en ondanks dat ze toch wat plakkerig zijn gaat deze wel standaard mijn tas in! 

Prijs en verkrijgbaarheid
De Marimekko Clinique Pop Splash Lipglosses zijn vanaf nu verkrijgbaar online bij onder andere Douglas.

Marimekko Clinique Pop Splash Lipgloss (4,3 ml) €23,47

Wat vind jij van deze samenwerking tussen het Finse design label en Clinique? Krijg jij hier ook Marokkaanse vibes bij?

1 opmerking :