zaterdag 24 maart 2018

6 tips om ervoor te zorgen dat je lenteproof bent!

De lente is officieel begonnen (geloof het of niet) en dat betekent dat het tijd wordt om ervoor te zorgen dat je lenteproof het seizoen in gaat. Het weer laat het misschien nog niet helemaal zien, maar om een beetje in de mood te komen heb ik zes tips voor je!

1. Inspiratie opdoen voor je lentegarderobe

Een nieuw seizoen begint natuurlijk altijd met een nieuwe garderobe! En wij vrouwen vinden dat maar al te leuk (in ieder geval ik wel). Wat ik zelf altijd heel fijn vind om te doen bij een nieuw seizoen, is het opdoen van inspiratie. Ik spit alle toffe modeboeken door en besteed avonden aan het pinnen van de tofste looks op Pinterest.

2. Repair your hair

Een ander belangrijk punt is het verzorgen van mijn haar. Sinds ik mijn haar weer eens lichtblond heb geverfd (check mijn Instagram voor foto's: die komen eraan), is dat wel nodig. Ook pak ik steeds vaker de krultang of fohnborstel erbij, wat natuurlijk niet bepaald heel goed is voor mijn haar. Verzorgende haarproducten zoals de repair lijn van Etos komen dan best van pas :)

3. Grote lente schoonmaak

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd zeggen ze toch altijd? Aan het opruimen dus! Ik vind het zelf altijd heerlijk om het huis (ik woon sinds kort met een vriendin in een klein appartement in Groningen, dus zo groot is het nou ook weer niet) eens lekker op te ruimen. Stofzuiger en dweil erdoor, overal een doekje over, wasjes draaien, keuken schoon, kledingkast uitruimen, alles!

4. Lente in huis: bloemen

Als er iets is waar ik mega happy van wordt (ongeacht welk seizoen eigenlijk) dan zijn het wel bloemen. Ik vind het heerlijk om een vrolijk, felgekleurd boeket in huis te hebben staan. I. Love. It.

5. Scrubben!

Om je gezicht lenteproof te maken is het heel goed om af en toe te scrubben. Vroeger was ik hier nooit echt fan van, maar tegenwoordig heb ik een hele fijne gezichtsscrub in de douche staan. Ik gebruik hem nu standaard wanneer ik ga douchen, en het voelt zo heerlijk na afloop!

6. Work-out

Last but not least: sporten. Nu staat dit punt niet voor niets onderaan, aangezien dit zelf nog het meest lastige punt is voor mij. Ik ben simpelweg geen sportief type, maar ik ben bang dat ook ik eraan moet geloven.

Hoe zit het met jou? Welke van deze tips komen bij jou wel van pas?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten