donderdag 22 februari 2018

'Love is in the hair' met Guhl

Om de eerste maanden van 2018 goed te beginnen is het natuurlijk niet verkeerd om je haar een oppepper te geven. Na al die haarlak, mousse, krultangen en stijltangen die er tijdens de decembermaand voor zorgden dat je haar er tip top uitzag is het tijd voor verzorging! Met deze lijn van Guhl is dat zo gepiept.

De nieuwe lijn is speciaal voor overbelast, beschadigd of droog haar. De producten bevatten onder andere Manuka-Honing en Melk. Manuka-Honing is enorm verzorgend en melk is rijk aan essentiele voedingsstoffen. De producten zitten in de bekende Guhl verpakkingen en zijn deze keer heel clean en wit. De geur is, zoals je misschien al wel doorhad, heel zoet en romig. Ik ben er dol op! 

De shampoo en conditioner vind ik zelf echt fijn. Mijn haar wordt altijd super zacht van de conditioner en de shampoo laat het lekker ruiken en maakt mijn haar weer fris. Een echte oppepper! Het masker is al helemaal fijn! Wanneer ik veel styling tools heb gebruikt (wat ik in de decembermaand zeker heb gedaan en stiekem nu ook nog regelmatig doe) is het al helemaal top. Hij staat nu standaard in de douche :)

Of deze collectie heel anders is dan de andere collecties van Guhl, dat vind ik bij shampoo altijd lastig te zeggen. Maar wel ruikt hij heerlijk en maakt hij mijn haar fris en zacht. Love it :) Ik kom de eerste maanden van dit jaar in ieder geval heel goed door met deze fijne producten!

Prijs en verkrijgbaarheid
Guhl shop je bij diverse drogisterijen en natuurlijk online! 

Guhl Herstel & Balans Shampoo €7,99
Guhl Hersel & Balans Conditioner €7,99
Guhl Herstel & Balans Direct Verzorgend Masker €9,99

Geen opmerkingen :

Een reactie posten