woensdag 31 januari 2018

Outfit - White winter vibes

Ondanks dat je me vaak genoeg (lees: bijna altijd) kunt uittekenen in een zwarte outfit, vond ik het weer eens tijd voor een outfit met wat meer wit. Deze witte trui kocht ik een jaar geleden toen ik nog in Amsterdam woonde, en was ik (zoals wel vaker bij kledingstukken) een hele tijd kwijt. Ik vond hem met mijn verhuizing terug en besloot er maar meteen een outfit mee te shooten!
Trui H&M - Jeans ZARA - Laarsjes Nelson - Tas ZARA - Oorbellen Bijou Brigitte

Toen ik samen met mijn lieve vriendinnetje Linet op zoek was naar een gave locatie om foto's te maken kwamen we (na heel wat rondjes rijden) uit bij het spoor en een toffe industriele plek met garages, platen en oude NS treinwagons. Hoe tof!? De witte muren maken de look echt winters en fris, precies waar ik van houd.

Een probleempje: het waaide intens hard. En dan bedoel ik ook echt hard. Misschien ken je het wel. Je staat eindelijk in de goede positie, hebt een toffe achtergrond en een mooi shot, en dan waait je hele kapsel in het rond. Al het werk wat je daarvoor deed om het in model te krijgen is als sneeuw voor de zon verdwenen. Ach ja, je moet er wat voor over hebben he, voor die foto's.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten