maandag 1 januari 2018

Etos Holidaycollectie 2017

Speciaal voor de feestdagen komt Etos met heel veel moois, waar ik je eerder ook al meer van liet zien op het gebied van make-up. Ondanks dat de feestdagen net achter de rug zijn vond ik deze producten zeker nog het showen waard. Kijk je mee?

Alle producten uit de luxe wellness-lijn hebben de geur Spicy Mandarin, een hele warme en winterse geur met onder andere mandarijn, vanille en kaneel. Daarnaast hebben de producten allemaal hele mooie en luxueuse verpakkingen. Ik vind zelf de rode, goudkleurige, oranje en roze details ontzettend mooi. Heel vrolijk, winters en luxueus. 


De Etos Sparkling Decolleté Fluid Spicy Mandarin spray zit in een pompflacon met een mooi rood-roze ombre effect. De substantie is bijzonder; een soort lotion. Ik verwachtte zelf een soort spray, maar het is meer een bodylotion met shimmer. Zelf gebruik ik dit soort producten eigenlijk vrij weinig, maar voor de feestdagen, een feestje of bijzondere gelegenheid is het wel echt erg mooi. 

Op foto was het erg lastig vast te leggen, maar op de tweede foto zie je wel subtiele glitters. Dat ziet er toch wel erg tof en feestelijk uit!

Een van mijn favoriete bodyproducten zijn showerfoams als deze. De Etos Enriching Showerfoam Spicy Mandarin zit in een super mooie flacon. Ik vind het er echt prachtig uitzien. De geur is heerlijk warm, de schuim is vol en stevig. Love it. 

Tenslotte nog de Etos Shimmering Bodycream Spicy Mandarin. Een luxe bodycream met shimmers die je huid een mooie glans en glitter geven. De cream is heel romig en maakt je huid heerlijk zacht. Net als bij de Sparkling Decolleté Fluid ben ik ook bij dit product geen grote fan van de glitters. Je kunt het simpelweg niet even op een normale doordeweekse dag aanbrengen zonder glitters te zien, en dat hoeft van mij niet op een doodnormale maandag. Wel ruikt de cream heerlijk en ziet hij er top uit.  

Naast deze drie producten vind je ook nog een Bath Tablet en geurkaarsen in de collectie. Zoals je merkt is het een collectie vol glitter en glamour. Zelf ben ik geen groot fan van de shimmer in de producten, maar wel van de verpakkingen en de kwaliteit. Ze zijn perfect om als cadeautje te geven of om te gebruiken voor een bijzondere gelegenheid. 

Wat vind jij van deze feestelijke collectie van Etos?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten