zaterdag 27 januari 2018

Dille & Kamille Citroenverbena en Gember bodyproducten

Je kent het misschien van de toffe planten, keukenspullen, fancy kookboeken of lekkere theetjes, maar nu komt Dille & Kamille ook met bodyproducten! In de badlijn vind je twaalf heerlijke producten in de geur citroenverbena & gember of haver- & amandelmelk. Ik laat je twee producten zien. 

De producten die ik heb ruiken heel fris en citrusachtig en hebben de geur citroenverbena en gember. Vooral fijn in de vroege ochtend, wanneer je nog even geen zoete en heftige geuren kunt verdragen. De verpakkingen vind ik echt tof. Ik houd wel van dit stijltje: een beetje minimalistisch, apothekerstijl, maar wel typisch Dille & Kamille. 

De producten ruiken, zoals ik al aangaf, heel fris. Ik ben zelf niet een enorme fan van citrusgeuren in bodyproducten, maar ik geef toe dat deze toch wel erg lekker is. De bodymilk zit in een vrij grote pompflacon, wat ik zelf heel prettig vindt. Geen gedoe en geknoei met een dop, maar gewoon een handig pompsysteem. Hij is luchtig en voelt goed aan. Wat ook een pluspunt is: hij trekt snel en goed in.  De bodymilk bevat verzorgende shea- en cacaoboter, zonnebloem- en abrikozenpitolie en citroenverbena en gember. 

De bodyscrub zit in een tube, maar had ik op zich ook best willen hebben in een pompflacon. De scrub bevat rijstpareltjes, verzachtende goudsbloem en verkwikkend extract van citroenverbena en gember. Wat fijn is? Hij is ook geschikt voor een gevoelige huid!

Hoe leuk is het dat Dille & Kamille nu ook bodyproducten heeft!? Ik vind het in ieder geval fantastisch en kan niet wachten om snel de rest van de producten in de winkel te ontdekken. Deze geur is niet op mijn lijf geschreven, maar de verpakking en werking des te meer!

Prijs en verkrijgbaarheid
De bodyproducten van Dille & Kamille zijn vanaf november 2017 verkrijgbaar online en in de winkels van Dille & Kamille. 

Dille & Kamille Citroenverbena & Gember Bodymilk 300 ml €8,95
Dille & Kamille Citroenverbena & Gember Bodyscrub 150 ml €9,95

1 opmerking :