vrijdag 26 januari 2018

Deze producten van Etos zijn perfect voor een verwenmomentje!

Met een verwendagje of avondje eens in de week is niets mis. Ik pak er dan maar ook al te graag af en toe een fijn maskertje, kop thee, nagellakje, bodylotion en fijne showergel bij. Zoals je weet ben ik fan van Etos en toen ik de afgelopen week weer een fijn pakket ontving, wist ik meteen dat ik met een aantal van deze een echte 'pamper day' zou plannen. 


Naast het feit dat de producten gewoon ontzettend fijn zijn in gebruik vind ik ze enorm fotogeniek. Hoe heerlijk met die pastelkleuren, vrolijke lettertypes, en simpele verpakkingen?! Wat ik vanavond ga gebruiken? Dit heerlijke cleansing mud mask met dode zee mineralen, zeewier en lavendel. 

Zo eens in de zoveel tijd (lees: week) is het eigenlijk wel goed om eens wat tijd voor jezelf te nemen en jezelf te verwennen met fijne beautyproducten. Een gezichtsmasker is een van mijn favoriete producten voor zo'n avondje. 

Een van de andere fijne producten is de showercream cocos. Ik ben zelf niet een enorme fan van kokos, maar zo af en toe in beautyproducten kan ik wel enorm mee wegdromen. Terwijl ik onder de douche sta zie ik mezelf dan al op mijn strandbedje op parelwitte stranden met een goede cocktail in mijn hand. En dat wegdromen, dat is uiteindelijk waar zo'n pampering day om draait toch? 


Welke producten gebruik jij altijd bij zo'n verwenmomentje? 
Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen*


Geen opmerkingen :

Een reactie posten