zondag 21 januari 2018

De 10 tofste items uit de final sale

De final sale is in volle gang, en dat betekent dat dit de beste tijd van het jaar is om je slag te slaan! Natuurlijk zit ik zelf ook non-stop alle pareltjes uit de sale bij elkaar te sprokkelen. Daarom heb ik een aantal toffe sale items voor je op een rijtje gezet. Gewoon, ter inspiratie..

Tas H&M - Broek Scotch & Soda - Jurk H&M - Armband Scotch & Soda - Sweater Scotch & Soda - Gebreide trui Fabienne Chapot - Slip Love Stories - T-shirt Maison Scotch - Rok Josh V - Suede tas Fred de la Bretonniere

Mijn favoriete merken waarbij ik mijn slag sla tijdens de sale zijn Scotch & Soda, Love Stories, Costes en Fabienne Chapot. Wanneer de sale is aangebroken probeer ik dan ook altijd een aantal toffe items te scoren van deze merken, wat ik ook dit jaar deed. Ik scoorde bijvoorbeeld een basic wit t-shirt met goudkleurige geborduurde sterren van Fabienne Chapot, een marineblauw colbert van Costes en ook een toffe bontjas van ZARA (die je vast nog voorbij ziet komen op mijn blog of Instagram). 

Uit de collage hierboven vind ik vooral de suede tas van Fred, het armbandje van Scotch en de trui van Fabienne Chapot tof.

Welke pareltjes heb jij al in de sale gescoord?

1 opmerking :

  1. Mooie items heb je uitgekozen, die jurk van de H&M is echt prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen