vrijdag 1 december 2017

Mijn avondroutine

In al die jaren als blogger heb ik eigenlijk nog nooit mijn avond (of ochtend)routine met jullie gedeeld. Wat doe ik zoal 's avonds? Welke beautyrituelen heb ik? Wat doe ik om te ontspannen en wat zijn gewoon dingen die ik op de automatische piloot doe? Ik vertel het je!


Natuurlijk vind ik het, als echt beautymeisje, heerlijk om af en toe een echte pampering avond in te lassen. Zelf gebruik ik in de avond niet mega veel beauty producten, maar wanneer ik dat wel doe heb ik vier favorieten: de Babor Rejuvenating Face Oil en de gezichtsproducten van Dior. Ik heb de  Dior Gentle Tonic Lotion, de Dior Gentle Cleansing Milk en de Dior Hydra Life gezichtscreme. Echte luxeproducten dus, die ik ook vaak bewaar voor echte verwenmomentjes. 

Over het algemeen ben ik een echt avondmens. Of nouja, niet over het algemeen; ik ben een avondmens. Heerlijk vind ik het om 's avonds mijn gang te gaan, een boek te lezen, te Netflixen of beautyproducten te gebruiken.

Laatst kocht ik het boek Babe, you got this. Enorm inspirerend en interessant om te lezen hoe echte 'girl bosses' het leven hebben aangepakt en de meest toffe dingen hebben ondernomen en voor elkaar gekregen. Vroeger las ik altijd veel boeken, tegenwoordig veel minder, maar als ik ze dan toch lees, dan ga ik voor boeken zoals deze! Daarnaast zal het je niet verbazen dat ik er graag een van mijn fijnste pyjama's bij pak en een Netflix date heb ingepland! Deze nieuwe aanwinst van Calvin Klein vind ik echt heerlijk! Super basic, hij zit lekker en staat ook nog eens fashionable. Meer van deze pyjama's vind je hier :)

1 opmerking :