donderdag 28 december 2017

LOVE OPI XOXO Holiday Collection 2017

De Kerst is achter de rug, maar dat wil nog niet zeggen dat de feestdagen voorbij zijn! De oliebollen liggen er nog, de champagne staat nog klaar, want het nieuwe jaar moet nog worden ingeluid. En hoe kan dat beter dan met deze prachtige lakjes uit de Love OPI XOXO Holiday collectie? 


De collectie bestaat uit een heel aantal feestelijke en winterse lakjes. In dit mini setje zijn er vier bij elkaar gestopt, zodat je 'the best of both worlds' hebt! 

Ornament to be together is een zilveren glitter lakje. Het is geen mega dekkende kleur, maar hij is wel perfect als topcoat of simpel glitter laagje. 

Coalmates heb ik hier op mijn nagels. Het is een blauw-grijze glitter die na 2/3 laagjes dekt. Niet heel erg dekkend dus. Wel vind ik dit de perfecte kleur voor de feestdagen. Hij is donker en winters, maar totaal niet duister of saai! 

In tegenstelling tot Coalmates is Holidazed by you wél erg donker en intens. Het is een diepe donker paars-blauwe kleur. Echt heel tof. In een bepaald licht is het zelfs bijna zwart. Hij heeft twee laagjes nodig om echt te dekken en hij is heel mooi glossy. 

In een setje voor de feestdagen kan een echte felrode kleur natuurlijk niet ontbreken! My wish list is you is de perfecte rode kleur. Hij dekt in twee laagjes. Love it!

De feestdagen zijn pas compleet met dit fantastische setje van OPI. Dat moge duidelijk zijn. Ik ben dol op de felrode en grijs-blauwe glitterkleur. En het fijne? Met zo'n setje hoef je niet te investeren in vier lakjes, maar kun je ze voor een fijner prijsje allemaal proberen.

De LOVE OPI XOXO Holiday Collection mini pack is verkrijgbaar voor €19,95 en bevat vier lakjes van 3,75 ml

Geen opmerkingen :

Een reactie posten