zondag 17 december 2017

Feestdagen tip #5 Etos - Make it a december to remember!

Hoe ontzettend veel zin krijg jij in de feestdagen door deze prachtige producten (én foto's)? Ik enorm veel! Nu de feestdagen in zicht zijn vind je overal de mooiste beautyproducten voor de decembermaanden. Ik laat je vandaag drie pareltjes zien van de collectie van Etos!Etos Glitter Hair & Body Spray
Het is een typisch beautyproduct voor de feestdagen en de glitters spatten er (letterlijk) van af: de Glitter Hair & Body Spray! Je ziet dit soort beautyproducten wel vaker bij kerstcollecties, en nu gaat Etos er mee aan de haal. Over het algemeen ben ik nooit fan van deze echte glitterbommen, maar voor de feestdagen maak ik graag een uitzondering. 

Het effect is, zoals je ziet, heel subtiel. I like it! Perfect in combinatie met die toffe feestelijke kerstoutfit :)Etos Primer Golden Flakes
Nog zo'n beauty is de primer met goudkleurige 'flakes'. Dit is een basis voor je make-up en zorgt ervoor dat je poriën en lijntjes in je gezicht minder zichtbaar zijn. De primer bevat kleine 24 karaats goud wat ervoor zorgt dat je gezicht een mooi glowy effect krijgt.  

Zelf ben ik dol op primers als deze. Hij voelt heel fijn aan en trekt snel in. De goudkleurige flakes verdwijnen wanneer je de primer in je gezicht masseert.
  

  
Etos Luxurious Eyeshadow Palette
Tenslotte laat ik je het luxurious eyeshadowpalette zien. Een prachtig oogschaduwpalette met negen verschillende oogschaduws. Het palette zit in een stevig, donkerbruin doosje met een spiegel aan de binnenkant. De oogschaduws zijn prachtig. Sommige zijn mat, sommige juist glanzend, wat het een heel divers palette maakt. De pigmentatie is goed, en zoals je ziet zijn er een aantal tinten bijna gelijk aan mijn huidskleur. 

De kerstcollectie van Etos liegt er niet om: het zijn echte pareltjes! Etos heeft echt alles uit de kast gehaald om de producten bijzonder, feestelijk en luxe te maken, en dat is gelukt. Zelf vind ik het stuk voor stuk prachtige kerstcadeautjes én leuk om jezelf cadeau te doen, zodat je er met de feestdagen (en daarna) gelikt uitziet!

Prijs en verkrijgbaarheid
Naast deze drie producten bestaat de feestdagencollectie van Etos uit nóg 37 andere producten. De Etos Limited Edition collectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos winkels. 

Etos Glitter Hair & Body Spray €4,99
Etos Primer Golden Flakes 30 ml €6,99
Etos Luxurious Eyeshadow Palette 15 g €5,99

Wat is jouw favoriete Etos product? En welke scoor jij deze feestdagen?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten