woensdag 6 december 2017

Feestdagen tip #4 eos giftset (+ WINACTIE)

Voordat we met de hele familie aanschuiven bij het Kerstdiner was het gisteren (en vandaag nog een beetje) tijd voor Sinterklaas! En wat is het Sinterklaasfeest zonder cadeautjes? Ik laat je alles zien van deze prachtige eos giftset én vertel je hoe je mee kunt doen aan een te gekke winactie met eos!


Eos komt voor de feestdagen met super leuke giftsets, waaronder dit Limited Edition pakket met een body lotion, handcream en lipbalm. De producten uit dit 'Vanille trio' ruiken, vanzelfsprekend, naar vanille. Ze bevatten shea boter en organische jojoba-olie. 


De lipbalm is - zoals je van eos gewend bent - rond, schattig en verzorgend. Deze vanille vriend is perfect voor in je tas deze wintermaanden of voor op reis. 

De handcream is al net zo compact en ook handig om mee te nemen. 

De ultra hydration body lotion is een stuk groter en is meer geschikt om te gebruiken na een heerlijke lange douche of uitgebreid bad. 

De giftset is perfect voor iedereen die van een zoete vanillegeur en verzorgde producten houdt! En voor wie meer dol is op zoetere en fruitige geuren? De set is er ook in de geur 'Merry Berry'!Omdat ik zo dol ben op deze heerlijke producten van eos, mag ik twee van jullie zachte, lekker ruikende én verzorgende lippen bezorgen door de Limited Edition lipbalms. Ze komen, net als de giftset, uit de Kerstcollectie.

Hoe je mee kunt doen? Dat lees je onder de foto op mijn Instagram :)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten