zaterdag 30 december 2017

Bye 2017, kisses from me!

Wauw zeg, 2017 was me het jaartje wel. Wat heb ik ontzettend veel geleerd, nieuwe en leuke mensen ontmoet, gereisd en geblogd! Net zoals ieder jaar kijk ik samen met jou terug op het afgelopen jaar. Pak er een lekkere kop thee of glas champagne bij en kijk mee naar mijn 2017.
BEAUTY
In 2017 ontwikkelde mijn passie beauty zich op een heel andere manier. Ik merkte bijvoorbeeld dat ik steeds minder make-up kocht en meer 'echte' favorieten kreeg, die ik maanden lang achtereen gebruikte. Daarnaast ontving ik ook veel beautyproducten van PR bureaus en webshops, waar ik steeds selectiever op werd. Lucky friends & family dus, want die mochten het afgelopen jaar heel wat beautyproducten uitzoeken uit mijn 'weggeeftasje'. Mijn echte beautyfavorieten van het afgelopen jaar laat ik je nog in een apart artikel zien!


ETOS FRIEND
Net als het jaar hiervoor was ik ook dit jaar weer een trotse 'Etos Friend'. Deze langdurige samenwerking met Etos heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat ik iedere maand de nieuwste items van Etos mocht uitproberen en dus ook weer veel fijne producten ontdekte. Thanks Etos!


FASHION
De grootste verandering ten opzichte van vorig jaar was denk ik op het gebied van mode. Van een echt beautymeisje veranderde ik het afgelopen jaar in een modemeisje. Nog steeds ben ik dol op beauty, maar ik merkte dat ik me echt begon te onderscheiden op het gebied van fashion. Wanneer ik naar mijn outfits kijk (zie hier en hier een aantal voorbeelden) valt me meteen op dat ik meer en meer een eigen stijl ontwikkel, en dat vind ik tof om te zien! And you know what? Dat gaat komend jaar precies zo zijn!


SAMENWERKINGEN
2017 was voor mij ook het jaar waarin ik veel samenwerkingen met merken en webshops deed. Daarnaast leerde ik super veel andere bloggers steeds beter kennen en werkte ik ook met ze samen. Rowan, Kimberley en Nienke zijn daar voorbeelden van. Ook op Instagram merkte ik dat ik steeds meer contact kreeg met andere bloggers, wat super tof is! 

TRAVEL
In een van mijn vorige blogpost kon je al lezen over de reizen die ik het afgelopen jaar maakte. Dat waren er een heleboel. Ik ging onder andere voor het eerst naar Wenen, Liverpool en Marrakech, en wat was dat fantastisch! Helaas heb ik voor het komende jaar nog geen tripjes op de planning, maar hopelijk komen die nog wel. 


LIFESTYLE
Zoals je misschien al wel las op Instagram wordt 2018 voor mij het jaar waarin ik naar Groningen verhuis (stiekem ben ik gisteren al verhuisd). Na drie jaar in Leeuwarden te hebben gewoond ben ik klaar om naar Groningen te verhuizen voor mijn stage en vervolgens voor mijn (pre)master. Roomtour volgt!

Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijn 2018 en een hele fijne Kerst! 
Kisses from me :)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten