dinsdag 28 november 2017

It's all in the details: tijd voor een kleine room make-over

Omdat ik nogal dol ben op interieuritems vind ik het zo nu en dan wel weer eens tijd voor een kleine room make-over. Ik verzamelde favorieten en scoorde onder andere toffe items bij Desenio. Kijk je mee?


Ik besloot mijn fijne studentenkamer op te pimpen met een heel aantal nieuwe posters, een nieuwe indeling en wat toffe accessoires. Op de plank boven mijn tv maakte ik het wat frisser, vrolijker en kleurrijker met een aantal cactussen en posters en prints van Desenio. 

Om er wat contrast in te gooien besloot ik verschillende maten van posters en lijsten te combineren. Een hele grote overview kaart van Barcelona, een van mijn favoriete steden in Europa, een poster met groene bladeren en een goudkleurige quote, eentje met roze en groene bladeren en een kleine subtiele met het woord love.

In de hoek plaatste ik de lijsten die eerst op de plek van de andere vier stonden. De poster met de getekende quote kreeg ik van mijn beste vriendin die ze zelf met Oost-Indische inkt maakte. Fantastisch vind ik die. De kleine kocht ik in een winkeltje in Amsterdam. 

Op mijn schouw zette ik drie kleine lijstjes neer met simpele quotes of tekens. 'Oh crêpe', '&' en 'GRL PWR' trokken mijn aandacht. Simpel maar wel heerlijk Pinterest worthy :)

Toen ik de posters een plekje had gegeven besloot ik het witte kaarsenhoudertje te vervangen door deze pareltjes. Heerlijk om naar te kijken vind ik dit! Ik besloot links een aantal inspirerende boeken neer te leggen (Babe, you got this. van Emilie Sobels en Martje Haverkamp, 'It' van Alexa Chung en 'Capture Your Style' van Aimee Song. Daarop stalde ik een aantal van mijn geliefde en fotogenieke geurtjes. 

Rechts en zwart mandje van draad met een marmeren doosje (Sostrene Grene), een fijne geurkaars (HEMA) en een fijne bodycreme (Chanel Coco Mademoiselle). 
Hoe heerlijk is dat, zo'n mini make-over!? Het maakt mij in ieder geval altijd erg gelukkig. Die lijstjes en posters geven alles net wat meer power en luxe, de beautyproducten maken het meer 'Marleen' en de accessoires meer sfeer. 


Omdat ik zo'n fan ben van de posters mag ik jullie ook nog een toffe kortingscode geven om te shoppen op Desenio. Met 'REMOTEREPORTER' krijg je 25% korting op posters tussen 28 en 30 november. De code is niet geldig op 'handpicked en collaboration' posters en lijsten.

Meer inspiratie? Check @desenio en mijn account, @remotereporter op Instagram! Houd jij ook zo van een mini make-over? En wat vind je van die van mij?Geen opmerkingen :

Een reactie posten