woensdag 15 november 2017

Feestdagen tip #2: KEUNE haarproducten voor mannen

Ik ben er dit jaar vroeg mee, maar omdat er zoveel leuks voor de feestdagen aan te raden valt kon ik me niet meer inhouden. Naast ontzettend veel vrouwelijke tips heb ik er ook zeker een aantal voor mannen, waarvan dit er een is. KEUNE komt namelijk met een hele toffe collectie voor mannen, perfect als Sinterklaas- of Kerstcadeau!


KEUNE maakt al sinds 1922 de mooiste en beste haarproducten. Nu komt het merk ook met een gave mannencollectie: "1922 by J.M. Keune", met onder andere deze wax en haargel. Jan Keune, de oprichter van het merk, was een jonge apotheker uit Amsterdam die in 1922 zijn bedrijf begon. De verpakkingen van deze mannencollectie zijn dan ook geïnspireerd op de vorm van zijn apothekersflessen. Deze vintage look vind ik zo gaaf! Om de Amsterdamse roots van Keune te onderstrepen is er een snufje hennep aan de producten toegevoegd, wat rijk is aan omega 3 en 6 en proteïnen. daarnaast is het erg voedzaam. 

De Original Pomade is een haarcrème die extra stevigheid geeft. Hij is geschikt voor mannen met kort tot middellang haar en geeft het een gladde, glanzende look. De crème heeft een gelachtige structuur en is vrij stevig. 


De 1922 by J.M. KEUNE Classic Gel zit in een toffe blauwe tube en bevat 150 ml. De styling gel zorgt voor extra stevigheid en glans, en fixeert iedere haarstijl. Deze gel is nog iets steviger dan de pomade. Beide producten hebben een aanwezige geur die fris is. Zeker lekker vind ik zelf!

Mijn vriend had de eer om deze classic gel uit te proberen, en hij gaf aan dat het een stevige gel is, die vrij hard opdroogt. Hierdoor blijft zijn haar (kort model) enorm goed in model zitten. De geur vond hij ook erg lekker. 

Deze luxe haarproducten van KEUNE zijn zeker aanraders voor alle mannen die zich wel een beetje druk maken over hun kapsel. Daarom vind ik het ook toffe cadeaus voor de feestdagen wanneer de man in kwestie wel houdt van een luxe en professioneel haarproduct. En daarnaast vond mijn vriend uit het mannentestpanel de classic gel ook fijn. Extra garantie dus! 

Prijs en verkrijgbaarheid
De producten van KEUNE zijn verkrijgbaar bij de officiële verkooppunten en online.

KEUNE 1922 by J.M. KEUNE Original Pomade 75 ml €19,50
KEUNE 1922 by J.M. KEUNE Classic Gel 150 ml €19,50

Heb jij al een idee aan wie je deze toffe haarproducten zou geven?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten