zondag 26 november 2017

5 outfits van de afgelopen tijd

De afgelopen tijd shootte ik weer een heel aantal leuke looks. Het meest opvallende? Ik shootte ze bijna allemaal in een andere stad! Van Utrecht naar Amsterdam, Zwolle en Leeuwarden: ik reisde de afgelopen maand het hele land door om de mooiste outfitfoto's te maken! Welke is jouw favoriet?

Mijn ultieme favoriete van de afgelopen tijd is deze outfit. De roze muur schreeuwde mijn naam en ik kon hem dus niet onopgemerkt aan me voorbij laten gaan. Mijn vriend installeerde ik midden op straat met mijn camera in zijn hand, en klikken maar! Herfstoutfit met ruffles, okergeel en panterprint

De mooiste outfitfoto's vind ik absolute die van deze outfit. Mijn zusje maakte ze in mijn studentenstad Leeuwarden en ik vind ze gewoon heel mooi. Over het tasje kreeg ik mega veel opmerkingen. En het grappige? Ik kocht hem op een rommelmarkt voor een euro! Wel maakt hij iedere look net even wat leuker!

De meest basic look van de afgelopen tijd was deze. Toen ik in Amsterdam was shootte ik deze met mijn vriendin Britt. Eenvoudig, maar wel erg leuk. De broek vind ik echt fantastisch en is met zijn pareltjes nèt even anders dan anders. 

Weer in een andere stad shootte ik deze opvallende look. In Utrecht maakte mijn vorige huisgenootje Tessa hele leuke foto's van deze eyecatching, vrolijke en geprinte bloemenjurk. Mega veel complimentjes kreeg ik erover (online en offline) en zelf vind ik hem ook wel echt gaaf. 

Weer terug in mijn stadje Leeuwarden shootte ik ook deze outfit met Britt. Ik won deze vrolijke sterretjesvriend met een winactie op Instagram. Hoe leuk! 

Zelf vind ik ze eigenlijk allemaal wel tof. Ze zijn heel verschillend, maar allemaal wel echt mijn ding. Ik merk dat ik steeds meer prints en eyecatching items begin te dragen. Een flared broek, maxi jurk, furry tasje of geprinte blouse. I love it! Mijn favoriete outfit is die met de flared broek, gestreepte top, denim jasje en mijn fijne donkergroene mantel. Daar voel ik me wel echt fijn in!

Wat is jouw favoriete look?


Geen opmerkingen :

Een reactie posten