zaterdag 15 juli 2017

eos Visibly Soft Lipbalms

Ze zijn vrolijk, ze zijn grappig en ze zijn ook nog eens praktisch: de eos lipbalms! Onlangs werden deze drie varianten bij mij thuisbezorgd, en ik laat je ze vandaag met alle liefde zien.

Alle lipbalms uit deze collectie bevatten olijfolie, kokosolie, jojoba olie en bijenwas. Daarnaast is er ook vitamine C en E en shea boter toegevoegd aan alle eos lipbalms. Ze zijn 99% natuurlijk en petrleum-, parabeen-, ftalaten-, en glutenvrij. Ook een perfect cadeautje voor wie allergisch is voor dit soort ingredienten!

De lipbalms zitten, zoals je ziet, in een schattige ronde verpakking. Het zijn net eitjes. Hierdoor zijn ze heel hygienisch: je hoeft namelijk niet met je vinger in een potje, maar brengt de balm zo op je lippen aan. Daarnaast zijn ze gewoon enorm schattig en fotogeniek, toch?


Coconut Milk
De eerste blauwe variant draagt de geur van kokosmelk met zich mee. Heel tropisch, zomers en natuurlijk zoet. Ik ben zelf alleen fan van kokos tijdens de zomermaanden, dus rond deze periode vind ik producten als deze echt heerlijk! 

Blackberry Nectar
Blackberry Nectar is, zoals je waarschijnlijk al verwacht, heel fruitig en zoet. De meest zoete van alle drie. De geur van de bessen is heel sterk aanwezig, wat deze lipbalm ook heel zomers maakt. Zelf ben ik niet zo'n fan van zulke zoete beautyproducten, maar voor wie wel houdt van zoetigheid: this is the one! 

Vanilla Mint
Vanilla Mint is ook zoet, maar door de mint ook heel draagbaar en eenvoudig. En een tikkeltje fris natuurlijk. Zelf vind ik hem fijn: ik houd wel van vanille geuren bij zulke producten. Ook dit schattige eitje is fijn in gebruik: de balms zijn heel romig en zacht. I love it!

Je hoort het: ik ben fan van de eos lipbalms. Ze zijn schattig, hebben fijne geuren en er is zo voor iedereen wel een soort die je fijn vindt. Daarnaast zijn ze romig en zacht en verzorgen ze mijn lippen echt. Tenslotte vind ik ze heel prettig werken en zijn ze hygiĆ«nisch. 

Prijs en verkrijgbaarheid
De eos Visibly Soft lipbalms zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en kosten €6,11. Zeker aanraders!

1 opmerking :