maandag 1 mei 2017

Weekly report #9 (Utrecht, fotoshoot, Koningsdag en vliegtickets)

It's time again! Ik laat je vandaag weer zien hoe mijn afgelopen week eruit zag. Het was een heerlijke week, vol gezelligheid, leuke mensen, shopsessies en lekker eten!

Maandag

Mijn (vakantie)week begon maandag thuis bij mijn vader. Ik maakte me klaar en trok weer eens deze fijne witte trui aan. Vervolgens pakte ik de bus, op naar mijn moeder, waar mijn zusje was. Samen thee drinken, spelletjes doen en wat aan de slag met schoolwerk. 's Avonds maakte mijn moeder een van mijn favoriete gerechten: witlof met ham en kaas uit de oven. Nom nom!


Dinsdag
Naar deze dag had ik al een tijdje uitgekeken. Samen met mijn lieve vriendin ging ik een dagje naar Utrecht om te shoppen, lekker rond te lopen en te eten. We hadden best geluk met het weer, want tussen wat regendruppels door scheen de zon gelukkig heel veel! Reden voor ijs dus! Bosvruchten en yoghurt voor mij :)
Even wat paskamershots van de items die ik onder andere kocht: een gebloemde jumpsuit van ZARA, een zachte losse broek van Stradivarious en een grijze jeans met zilverkleurige details van Mango. Super blij mee. Binnenkort zijn al mijn geshopte items te zien in een shoplog :) Na afloop van de shopsessie gingen we heerlijk tapas eten, maar daar lees je deze week ook nog meer over !

Woensdag
Woensdag wilden mijn groepje en ik al op tijd afspreken op school (ja, ja, zelfs in onze vakantie gaat dat door) maar vanwege de vakantie gingen de bussen bijna niet. We besloten onze meeting dus te verplaatsen naar de Douwe Egberts, ook prima. Onder het genot van een kop thee dus van alles overleggen :)

's Middags maakte ik foto's van mijn nieuwe espadrilles waar ik super blij mee ben. Om al het slechte eten van vorige week iets goed te maken kookte ik een wokgerecht met heel veel groente en kip. Super lekker!

Donderdag
Donderdag was het Koningsdag, maar ondanks dat ging ik toch voor felroze lippen. Oh, en ik had echt een good hair day, al zeg ik het zelf! Ik trok mijn nieuwe jeans en fijne Puma sneakers weer eens aan. Fijne combi :) Het was druk in Leeuwarden, ondanks het weer wat niet al te goed was. Wel was het erg gezellig! 

Een standaard dingetje met Koningsdag in Leeuwarden is het eieren gooien. Een studentenvereniging staat elk jaar met deze activiteit op de brug bij de gracht. Voor €0,50 mag je eieren op ze gooien. Hilarisch om te zien! Oh, en het geld gaat naar het goede doel! Ik shopte hele toffe schoenen bij Idenza, maar die zie je volgende week. Om de dag even gezellig af te sluiten at ik samen met een collega nog wat in een van de fijnste brasserieën; een lekkere tosti!

Vrijdag
Vrijdag was goed volgepland! Eerst maakte ik me klaar, ruimde ik het huis op. Vervolgens ging ik met de bus/lopend naar een collega om een fiets op te halen (mijne is 2,5 week geleden gestolen, en ondanks dat Leeuwarden niet erg groot is, was ik echt toe aan een nieuwe fiets), vervolgens deed ik boodschappen, ging ik foto's maken met Rowan en terug naar huis. Daar maakte ik een lekkere lunch, want mijn moeder, zusje en oma kwamen langs! We gingen lekker de stad in, en 's avonds heerlijk uit eten. Enorm gezellig!
Zaterdag
Het weekend, en dan vooral zaterdag, stond totaal in het teken van reizen, steden, vliegtickets en stress. Uiteindelijk lukte alles en ga ik in juni een weekend naar Girona, waar een van mijn beste vriendinnetjes woont, en in juli naar Leeds, waar een van mijn vriendinnen tijdelijk woont en studeert. Zin in! Ik postte ook deze foto op Instagram, die me doet denken aan de periode dat ik in Amsterdam woonde..

Zondag
Zondag trok ik mijn nieuwe jumpsuit van ZARA aan omdat we met mijn moeders familie uit eten gingen. Ik ben zo dol op deze aankoop, hij staat echt vrouwelijk, sexy en super vrolijk! Het eten was ook erg lekker trouwens :) 's Avonds gingen Maurice en ik samen weer in de auto terug naar Groningen, waar de lucht echt prachtig was. Ik kan daar zo van genieten. Hebben jullie dat ook?

Dit was mijn week weer. De vakantie is nu voorbij en het 'echte' leven begint weer. Aan de studie dus. Oh en ik word vanavond aan mn voet 'geopereerd' dus maar afwachten hoeveel ik deze week echt kan doen. Have a nice week :) XOXO
2 opmerkingen :

  1. Yay leuk je gebloemde jumpsuit van ZARA! staat je goed. En leuke reisjes op de planning

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's heb je weer gedeeld, just love it! en oeh wat een toffe reisjes heb je op de planning staan.. jaloers! fijne week verder

    BeantwoordenVerwijderen