zondag 21 mei 2017

Weekly report #12 (zomerse temperaturen & Instagram jubileum)

Hi there! Ik deze weekly report laat ik je zien wat ik de afgelopen week allemaal uitspookte! Ik had een drukke week die bestond uit veel mooi weer, 1K volgers op Instagram, en vooral veeel genieten!

Maandag
Maandag begon mijn dag weer in Groningen. Ik trok mijn nieuwe mintgroene lace top aan en droeg deze keer mijn geprinte blouse als jasje, best tof! 's Middags ging ik het terras op samen met mijn vorige huisgenootje Tessa die nu in Utrecht studeert. In combinatie met cheesecake en carrot cake was dat zeker geen straf :). 's Avonds kookte ik uitgebreid: Thaise curry met kip, groente, kokosmelk, rijst, sate en kroepoek. Zoo lekker!

Dinsdag

Dinsdag pakte ik mijn furry tasje (die ik een tijd geleden scoorde op een rommelmarkt) er eens bij. Ik vind hem zo leuk! Ik ging even de stad in en haalde een ijsje met meloen en Snickers smaak :) Oh, en ik ging langs een bloemenwinkel, love it!
Elk jaar rond mei is het weer zover: VOGUE brengt een editie uit met daarbij een shirt en voor het vierde jaar op rij kon ik het natuurlijk niet weerstaan. Hij is iets te groot, maar wel weer heeel leuk! Van mijn Rituals cadeaubon scoorde ik een zonnebrandcrème voor mijn gezicht met factor 50: Marrakech here I come! 's Avonds gingen we nog lekker buiten zitten want het was zo'n fijn weer!

Woensdag
Dat echte fijne weer, dat kwam woensdag! Wauw wat was het ontzettend warm, zonnig en fijn! Wel tropische, plakkerige en benauwde hitte (#datisnederland) maar wel even fijn. Ik besloot na mijn les heerlijk de Prinsentuin in te gaan met mijn klasgenootje Christiaan. We haalden bij de Appie allemaal lekkere dingen en genoten van het weer en de sfeer. Zo fijn!

Donderdag
Helaas was dat mooie weer de dag erna ver te zoeken. Samen met mijn groepsgenootjes ging ik al in de ochtend naar het Nordwin College, om filmpjes en foto's te maken voor een content creatie opdracht van school. Fun fact; we mochten ook gratis naar Aqua Zoo om daar te filmen en studenten die daar een project deden te spreken en natuurlijk om dieren te bekijken. 's Middags haalde ik ein-de-lijk mijn mijlpaal: 1K volgers op Instagram. Mijn dag kon niet meer stuk. Thanks everyone! Wil je mij ook volgen? Klik hier!

Vrijdag
Vrijdag was ik vrij en daar genoot ik even van. Ik ging voor een simpele look met mijn MAC D for Danger lipstick en nieuwe MAC blush. Ook pakte ik mijn nieuwe espadrilles er voor de eerste keer bij (hier schreef ik vorige week over). Daarnaast vierde ik dat ik 1K volgers op Instagram had: ik trakteerde mezelf op taartjes en maakte een leuke foto voor Instagram. 

Zaterdag
Zaterdag bestond uit spelletjes doen, meer taart, een bezoekje aan mijn oom en tante (ik ben dol op hun huis, zie hierboven) en bezig met mijn portfolio. 

Zondag
Zondag was het heerlijk weer (20 graden) en had ik familiedag. Met mijn moeders kant verzamelden we bij een heel mooie open plek met een klein beach huisje, een water springkussen, meertje, bbq. Heerlijk! Ik was die dag de cameravrouw en filmde het een en ander voor een leuke aftermovie. 's Avonds met de beentjes omhoog en een lekker muziekje aan in de auto terug naar Groningen. Wat een heerlijke dag!

Komende week wordt het nog warmer (YAY!). Je kunt volgende week ook weer een vlog van mij verwachten, want ik ben van plan 'Three days in a row' te vloggen. Dus drie random dagen uit een week, waarop ik leuke dingen doe. Benieuwd? Houd dan mijn blog en YouTube kanaal in de gaten!

Have a nice week!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten