maandag 15 mei 2017

Weekly report #11 (drukte, pizza's in het park en een dagje Amsterdam)

Mijn afgelopen week was weer heerlijk druk. Ik genoot van het lekkere weer, ging aan de slag voor mijn blog, at pizza's in het park en ging weer eens een dagje naar Amsterdam. Kijk je mee?

Maandag

Maandag begon mijn dagje weer in Groningen, waar de zon alweer heerlijk scheen. Eenmaal thuis in Leeuwarden wilde ik per se mijn witte blouse aan, maar die kon wel een strijkijzer gebruiken. Ik testte ook deze super fijne beach spray van Kruidvat, perfect voor een stoere, beachy look, terwijl ik genoot van een 'brildagje'. Soms vind ik dat zo fijn!

Dinsdag

 Dinsdag ging ik voor een hele fijne casual look: mijn casual broek met witte streep, bloemenblouse, lang zwart vest en fijne Nike's. Op school ging ik weer hard aan de slag met allerlei opdrachten, natuurlijk met thee. 's Middags maakte ik onder andere toffe foto's van mooie producten van Max Factor.
Woensdag

Woensdag vond ik het weer eens tijd om mezelf eens te verwennen. Douchen, maskertje en mijn favo bodycreme van Chanel Mademoiselle. Ik had na mijn lessen een borrel van het X-Honours programma waar ik bij zit, daarna gingen we met een heel aantal studenten spontaan pizza halen bij Domino's en dat met z'n allen opeten in de Prinsentuin in de zon. Zo gezellig! 

Donderdag

Donderdag was zeker de leukste dag van de week. Het was heer-lijk weer en ik vertrok al in de ochtend richting Amsterdam. Rond 12 uur had ik afgesproken met mijn vriendinnetje en oud-collega Jacqueline die ik Amsterdam studeert om samen te lunchen. Ik ging voor een (hele fotogenieke en lekkere) American pancakes en Jacq ging voor een hele grote smoothie. 

 Daarna ging ik door naar het event van INGLOT in de Kalverstraat. Daar opende namelijk een hele mooie winkel van het bekende beautymerk. Ik legde alles vast in een vlog (die zie je hier). 's Avonds had ik nog een huistfeestje waar ik samen met mijn lieve vriendinnetje Brenda naartoe ging :)

Vrijdag

Vrijdag was een hele relaxte dag. Ik was vrij (gelukkig) en vertrok rond de middag richting mijn vader. 's Middags bekeek ik een heel aantal YouTube video's en deed ik boodschappen. 's Avonds kookte ik: een AVG'tje. Heerlijk.

Zaterdag

Weekend! En daar nam ik het even van! ik maakte soep met stokbrood, kocht een aantal leuke cadeautjes en ging aan de slag voor mijn blog. 's Avonds had ik eerst een verjaardag van mijn neefje en daarna van mijn vriendinnetje Jolien die 21 werd. Party party!

Zondag

Zondag was ook al zo'n heerlijke dag. Ik was bij mijn moeder, die me bijkletste over haar midweekje Wenen, inclusief twee lieve en lekkere cadeautjes! Chocola en een mini Daisy Dream geurtje, zo schattig! Natuurlijk was het tijdens moederdag ook tijd voor bloemen, voor mijn moeder en de moeder van Maurice, waar we aten. 's Avonds vertrokken we (terwijl het weer er niet beter op werd) richting Groningen voor chillsessies, series en ijs. 

Dit was me het weekje wel weer. Volgende week is het iets rustiger en waarschijnlijk ook saaier, maar dat zien jullie maandag wel weer. See you then!

1 opmerking :

  1. Wat een heerlijk verslag weer, thanks voor het delen! oh en het luchtje dream is zo lekker

    BeantwoordenVerwijderen