maandag 8 mei 2017

Weekly report #10 (teen in het verband, geïnterviewd, bloggen en gezelligheid)

Het is alweer de 10e weekly report! Jeetje wat gaat de tijd toch snel! Deze keer heb ik weer veel te vertellen. Ik ging naar de dokter voor mijn teen, werd geïnterviewd over mijn blog, ging aan de slag met toffe artikelen en had een heerlijk weekend met mijn vader in Leeuwarden. Kijk je mee?

Maandag
De week begon ook nu, zoals bijna altijd, in de trein. Ik sliep zondagavond bij Maurice in Groningen, dus nam ik 's ochtends weer de trein naar Friesland. Samen met een appelsapje en een verdwaald koekje. Ik had een aantal lessen, maar kon me maar moeilijk concentreren omdat ik om 16.30 ein-de-lijk een afspraak had bij de dokter voor mijn teen. Misschien een beetje een vies verhaal, maar uiteindelijk hebben ze een strookje van mijn nagel verwijderd (wel met verdoving, thank god) zodat de ontsteking en de ingegroeide nagel hopelijk snel weg zijn. En zo liep ik erbij een uur daarna, en voor de komende dagen. 

Dinsdag
Maandag ging alles nog vrij oke (omdat de verdoving heel langzaam uitwerkte), maar dinsdag begon het: wat een pijn! De hele dag zat ik zo: beentjes omhoog en maar wat series kijken. Ook al is dat niet meer zo leuk als je pijn hebt.. Gelukkig kwam Maurice 's avonds om voor me te koken: pasta pesto met kip, paprika en spekjes. Heeel lekker :)

Woensdag
Woensdag kon ik alweer een beetje lachen gelukkig, en was het ook tijd voor een klein make-upje, want 's middags werd ik geïnterviewd door een studiegenootje voor het magazine van onze opleiding. Heel leuk! Ze stelde allemaal vragen over mijn blog en daar klets ik natuurlijk maar al te graag over! 's Avonds had ik geen zin om te koken (ik kon ook niet echt naar de supermarkt) en bestelde ik maar pizza. 

Donderdag
Donderdag werd het tijd om weer eens naar school te gaan. Ik was helemaal klaar met het thuis zitten en gelukkig bood een klasgenootje aan om me met de auto te halen en te brengen. 's Avonds maakte ik macaroni en ging ik aan het werk. Gelukkig maar een paar uurtjes. Ook ging ik 's avonds nog even aan de slag met onze vakantie naar Marrakech in augustus. 

Vrijdag
Vrijdag was het 5 mei, maar ondanks dat er ook een bevrijdingsfestival in Leeuwarden was had ik niet zoveel zin. Ik had toch nog vrij veel last van mijn voet. Ik ging wel voor een fijn lookje: mijn vrij nieuwe grijze jeans, Nike's, Maison shirt en lange warme vest. Ik besloot lekker croissantjes te halen en Gossip Girl af te kijken. Ik moet nog maar een paar afleveringen! Ook haalde ik een pakketje op bij mijn oude huis: nieuwe producten van Max Factor die je binnenkort ziet in een mooie look!

's Middags ging ik nog heel eventjes de stad in. Ik kocht bij ZARA dit fijne basic shirt in een felroze kleur met een klein zakje voor nog geen €7,00. Ik ben dol op die basics van ZARA! Eenmaal thuis ging ik aan de slag met toffe foto's van mijn MAC producten die ein-de-lijk binnen waren (ik bestelde ze 1,5 maand geleden maar het pakketje was 'kwijt'). Hier las je vorige week al een review over. Blij mee!

Zaterdag
Zaterdag kwam mijn vader voor een dagje en nachtje naar Leeuwarden. Super gezellig! Hij kwam mijn kamer bekijken (die had hij nog niet gezien) en we gingen samen lekker de stad in. Gelukkig was het top weer en konden we de hele middag lekker op het terras zitten in de zon! 's Avonds gingen we eten bij ROAST. Een nieuw, hip restaurant waar ik je laatst al eens over vertelde. 

Ik ging voor de rib eye met asperges, spinazie a la creme en bernaisesaus en nam de chocolademousse met hazelnootcreme en amandelijs als toetje. Beide echt super lekker. En wauw, wat zag het er ook super mooi uit. Daar kan ik nou echt van genieten! Zeker een aanrader voor wie nog een leuk eettentje zoekt in Leeuwarden :) 

Zondag
De laatste dag van de week bestond uit werken, relaxen en inspiratie opdoen. Ik werkte van 11.00 tot 18.00 en dat was druk! Het was heerlijk weer dus iedereen ging massaal de stad in voor ijsjes (ik geef ze groot gelijk). Eenmaal thuis struinde ik op H&M, ModeMusthaves en The Outnet rond. Alleen kijken, niet kopen. I promise! Ook ging ik weer wat inspiratie opdoen over Marrakech. Ik begin steeds meer een idee te krijgen van wat we allemaal kunnen doen! Zin in!

Komende week wordt druk met een vergadering, twee daagjes werken, college, een event in Amsterdam, huisfeestje, twee verjaardagen en Moederdag! See you next monday!

1 opmerking :

  1. Wat een fijne weekje heb je gehad..
    Hope heb je geen last meer van je teen.

    BeantwoordenVerwijderen