vrijdag 26 mei 2017

Toffe Yves Rocher producten voor de lente

Naast het lenteweer wat zich steeds meer laat zien, komen er ook steeds meer beautyproducten voor de lente en zomer voorbij! Vandaar ook deze vrolijke en kleurrijke producten van Yves Rocher voor de lente die ik je vandaag laat zien.

Uit de collectie heb ik twee nagellakjes, een lip crayon en een gekleurde eyeliner. 

De twee Le Vernis nagellakjes zijn super leuk en vrolijk. Weer eens wat anders dan alle standaard rode en roze kleuren voor de lente. Ik ben zelf dol op zo'n zalmkleurige nagellak, die perfect staat bij witte en beige items. De blauwe variant is juist weer wat feller, perfect bij andere felle kleuren jurkjes, rokjes en tops!

Al twee keer eerder schreef ik over de Lip and Cheek Crayons van Yves Rocher, waar ik super tevreden over ben. Deze kleur is super licht, en is een hele subtiele kleur die perfect is wanneer je wel even iets op je lippen wilt, maar geen zin hebt in een felgekleurde lipstick. Love it! Ze blijven niet mega lang zitten en er komt ook niet intens veel kleur af, maar zelf vind ik het juist fijn om zulke producten af en toe bij te werken. De finish is wel heel fijn, ze zijn super zacht en romig. 


Al helemaal zomers is de Yves Rocher Vertige Feutre Liner, een aquablauwe eyeliner die iedere look opfleurt! Zelf vind ik felgekleurde eyeliners nogal spannend, maar ik moet wel zeggen dat deze kleur wel echt heel leuk is voor de zomer. Een heel dun lijntje met een mooie intens zwarte mascara is juist heel tof wanneer je een item draagt met een blauwe kleur erin. De eyeliner blijft super goed zitten, is intens van kleur en brengt fijn aan. Pluspunten!

Swatches! Links de eyeliner en rechts de lip crayon. Beide echt mooie kleurtjes en ook fijn gepigmenteerd. 

Ik ben enthousiast. Wat een fijne producten en leuke kleurtjes voor de komende periode. Laat dat warme weer maar lang blijven, want ik weet wat voor producten ik ga gebruiken!

Prijzen en verkrijgbaarheid
De producten van Yves Rocher zijn online verkrijgbaar in hun webshop en in de Yves Rocher winkels.

Yves Rocher Le Vernis nagellak Bleu Céladon en Apricot Pastel €5,90
Yves Rocher Lip and Cheek Crayon Apricot Pastel €13,90
Yves Rocher Vertige Feutre Liner Bleu Celadon €15,90

1 opmerking :

  1. Leuk die gekleurde eyeliner! Daar wil ik er eigenlijk ook nog een paar van.

    BeantwoordenVerwijderen