dinsdag 23 mei 2017

Outfit - City vibes in Groningen

Zonnig weer, een gezellige sfeer, een topstad en een goede fotograaf. Meer is er niet nodig om een leuke outfit vast te leggen toch? Een tijd geleden ging ik dan ook op pad met Nienke van NienkeJolien.com om de mooiste plekjes van Groningen te combineren met mijn outfits! 

 Shirt Maison Scotch via Miinto - Jeans H&M - Riem Pull & Bear - Tas ZARA - Sandalen Steve Madden - Horloge Rosefield

Aan de stad lag het in ieder geval niet, want wat heeft Groningen toch een mooie pandjes, straatjes en locaties! Alsof je gewoon door Amsterdam wandelt, maar dan lekker in het hoge noorden. Ik draag hier mijn nieuwe shirt van Maison Scotch die ik shopte op Miinto.nl, waar ik een tijd geleden als stagiaire nog de leukste trends en kledingcombinaties vertaalde in blogartikelen en Facebookposts. Gek hoe snel de tijd is gegaan. Ineens ben ik weer terug in het Noorden, waar ik gelukkig mijn draai weer heel snel heb gevonden. 

Inmiddels ben ik bezig met mijn derdejaars minor: Online Journey's, waar ik nóg meer leer over online communicatie, social media, customer journey's en online onderzoek. Echt tof! Ik ben vooral heel blij dat ik meteen een hele goede keuze heb gemaakt door deze opleiding én minor te kiezen!

Van welke stad krijg jij nou echt kriebels van blijheid? 

Dit artikel bevat items die zijn opgestuurd*

3 opmerkingen :

  1. Hele leuke outfit! De tas is echt een eyecatcher!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke outfit! Groningen is inderdaad een geweldige stad waar ik ook ontzettend blij van word :) Liefs, Sija

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke outfit! Die broek is heel gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen