zaterdag 6 mei 2017

New in: MAC Petal Power Blush & Brush Cleanser

Alweer bijna 1,5 maand geleden bestelde ik deze twee fijne producten van MAC. Helaas raakte het pakketje zoek, waardoor ik erg lang op ze moest wachten, maar nu zijn ze er! MAC Petal Power Mineralize Blush en de Brush Cleanser, die ik vandaag uitgebreid review!


MAC Petal Power een blush uit de mooie Mineralize Blush collectie. De blushes zijn gebakken en super mooi glanzend. Deze felle warme koraalroze kleur leek me perfect voor het zomerseizoen in combinatie met een zwierig zomerjurkje en een grote zonnebril!


De blush is super gepigmenteerd, waardoor je echt maar een klein beetje op je kwast nodig hebt. Je doet er dus echt eeuwen mee! Wat ik van de 'nieuwe' verpakkingen van MAC vind weet ik nog niet. De vorige verpakking waar je meer van de kleur van het product zag vond ik denk ik fijner, maar een vernieuwing is ook zeker niet verkeerd :) 

De holy grail onder de kwastenshampoo's is natuurlijk de Brush Cleanser van MAC. Iedereen zweert erbij, waardoor ik, na vijf jaar beautybloggen, nu eindelijk over stag ben gegaan en hem heb besteld. Daarnaast leek het me ook een goede motivatie om mijn kwasten vaker te wassen, want dat doe ik zeker weten veel te weinig. Herkenbaar?


De Brush Cleanser zit in een grote fles van 235 ml en bevat een roze-kleurig watertje, waarmee je je kwasten tussendoor snel en makkelijk schoon kunt maken. Geen grondige, langdurige reiniging, maar een manier om je kwasten elke dag nadat je ze gebruikt hebt snel schoon te maken. Daarnaast ruikt de cleanser ook heerlijk, een zorgt hij ervoor dat je kwasten ook een fris geurtje krijgen. Oh en nog een pluspunt? Je kwasten zijn heel snel weer droog nadat je ze hebt schoongemaakt!

Hier draag ik de Petal Power blush op mijn wangen. Heerlijk fris, vrolijk en lekker roze. Ik vind het vooral heel leuk staan met een felroze lipkleur: lekker zomers!

Ik ben dol op deze twee producten! Het heeft even geduurd voordat ze binnen waren, maar blij ben ik er wel mee. De kwastenshampoo is echt perfect voor tussendoor en de blush is een goede aanwinst voor het lente- en zomerseizoen! Happy :)

Prijzen en verkrijgbaarheid
De producten zitten beide in de vaste collectie van MAC. Ze zijn online verkrijgbaar bij de webshop van MAC en Douglas en bij de MAC counters en MAC Pro Store.

MAC Mineralize Blush Petal Power 3.2g €26,50
MAC Brush Cleanser 235 ml €11,00

3 opmerkingen :

  1. Mijn favoriete blush van MAC is Dainty, deze is op dus ik twijfel nu om Dainty opnieuw te kopen of toch voor dit kleurtje te gaan. De kwastenreiniger lijkt mij heel fijn, maar toch blijft ik trouw aan Zwitsal baby shampoo hihi :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw de blush is prachtig! Mooie foto's erbij

    BeantwoordenVerwijderen