vrijdag 19 mei 2017

Mijn nummer 1 zomerschoenen: espadrilles

Als ik één paar schoenen zou mogen kiezen die ik de rest van de zomer zou moeten dragen, dan zouden het zonder twijfel espadrilles zijn! Ik vind ze zo vrolijk, zomers en fancy staan. Daarnaast zijn ze ook nog eens overal mee te combineren. Vandaag laat ik je dan ook mijn nieuwste aanwinst zien: deze espadrilles!
Ik shopte ze laatst in Utrecht bij My Jewellery, maar je vind ze tegenwoordig overal. Het leuke aan deze vind ik dat ze van die verschillende opdrukken hebben. Aan de ene kant een uitspraak (oui) en aan de andere kant een afbeelding (kusje). Je ziet ze tegenwoordig met allerlei toffe opdrukken, maar deze vond ik zo leuk Frans! 

Ze zijn perfect onder een zwierig zomerjurkje maar ook bij een lichte jeans of een stoere shorts! Waar zou jij ze mee combineren?

4 opmerkingen :

 1. Wat zijn ze leuk! Dit zijn inderdaad de perfecte schoenen voor de zomer en je hebt ze in zoveel verschillende soorten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze espadrilles zijn leuk! Ik draag ze ook heel graag in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn inderdaad hele leuke! Ik heb zulke nog nooit gehad :) Weet alleen niet zeker of het wat voor mij is, ik vind mijn voeten nooit zo charmant in dit soort platte/slappen schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt zo cute! erg leuk en die lopen ideaal in de zomer

  BeantwoordenVerwijderen