woensdag 3 mei 2017

Een dagje in.. Utrecht (versie 2.0)

Al eerder schreef ik over de super fijne stad Utrecht, waar ik een dagje was. Vorige week ging ik weer terug naar deze stad, en wel samen met mijn lieve vriendinnetje Jolien om weer eens ouderwets goed te shoppen. We bezochten leuke winkels, restaurants en boetiekjes, waar ik je alles over vertel!

Om ongeveer 12.00 kwamen we vanuit Groningen aan op Utrecht Centraal. We liepen door Hoog Caterijne naar de stad. Wat is dit prachtig geworden zeg! Ze zijn nog steeds bezig met het winkelgedeelte, maar het ziet er nu al tof uit met winkels zoals Bershka en Stradivarious! Na onze sessie gingen we wat drinken bij Coffee Company. Jolien ging voor een White Mocha Latte en ik voor een vers Mango sapje! 
Een van de winkels die ik als tip kreeg van een vriendin is Guts & Gusto. Een hele leuke winkel met toffe merken en een hele gave inrichting. Ze hadden allemaal toffe shirts, jurkjes, espardrilles en sieraden, echt een aanrader! 
Een van de tips die ik kreeg via Instagram (waar ik jullie vroeg naar leuke winkels/hotspots in Utrecht) was My Jewellery. Ik kende de sieradenwebshop al wel, maar had geen idee dat er een winkel van was in Utrecht. Ze hadden echt super leuke sieraden, toffe kleding en schoenen. Ik kocht er de beige espadrilles met op de ene schoen 'oui' en op de andere een kusje die je op de foto ziet!


Om de dag af te sluiten gingen we lekker tapas eten bij El Mundo, wat ik ook als tip kreeg van een vriendin die in Utrecht woont. Super kleurrijk en gezellig ingericht. En lekker eten! We gingen voor het onbeperkte menu, zodat we alle lekkere dingen van de kaart konden proberen. Een super geslaagde afsluiter van een leuk dagje Utrecht!

Ik vertel je snel alles wat ik shopte tijdens deze dag (er komt een shoplog in videovorm van) en ook over de espadrilles die ik kocht vertel ik je alles (in een artikel), so stay tuned!

Utrecht, je was weer top. Volgende keer een weekendje? Wie weet..


4 opmerkingen :

 1. Ik moet snel weer eens naar Utrecht. Ben heel benieuwd hoe het er nu uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuk! Ik woon in Utrecht maar toch vind ik het leuk om de ervaringen van anderen te lezen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er uit als een super gezellig dagje! Haha, ik wist ook niet dat My Jewellery daar zit, toch maar eens gaan kijken daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Utrecht ook zo'n fijne stad! Guts & Gusto zit er nog maar net, die winkel wil ik ook nog bezoeken. Klinkt als een geslaagd dagje, ben benieuwd wat je hebt gekocht :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen