maandag 24 april 2017

Weekly report #9 (Projectweek, cheatweek en drukte)

 Het is vandaag weer maandag, dus tijd voor een nieuwe weekly report! De afgelopen week was vrij hectisch, druk, maar wel gezellig. Hij bestond uit veel (ongezond maar lekker) eten en een projectweek. Kijk je mee?

Maandag
Op maandag, Tweede Paasdag, ging ik eens druk aan de slag met mijn Instagram feed. In een hele handige app (Plann) begon ik eens alles op een rijtje te zetten, wat echt super handig en overzichtelijk werkt. Natuurlijk bestond de dag ook nog uit onze jaarlijkse traditie: paaseieren verstoppen en zoeken in de tuin!

Dinsdag
Dinsdag vertrok ik weer eens in de trein met een ontbijtje: croissant, yoghurt en water. Deze dag begon mijn projectweek: in drie dagen lang een mini docu maken met een groep van eerste, tweede en derdejaarsstudenten over een dorp in Friesland, met als thema dorpskracht. Heftig! Ook opvallend: een supermooie blauwe lucht en 's avonds een prachtige zonsondergang. 

Woensdag
Woensdag gingen we op pad. De dag ervoor hadden we wat rondgebeld, een script bedacht en camera's geregeld. We gingen het dorp Dronryp bezoeken en 'De Schatbewaarder van Dronryp' interviewen. En dat allemaal in een comfy outfit, met een blauwe lucht en zon. Oh, en met een goede rocky road brownie van de plaatselijke bakker! Uiteindelijk een drukke, vermoeiende, maar geslaagde dag.

Donderdag
De dag erna bestond uit monteren, editen, monteren en nog meer editen. Wat een stress, want om 17.00 was de deadline voor onze film. Tussendoor nog even
een sapje drinken en snel bijkletsen met mijn lieve vriendinnetje Carli die voor een gesprek voor een toekomstige minor op mijn school was. Toen we de deadline hadden gehaald gingen we met zijn allen pizza eten (yum!) en vervolgens terug naar school voor het 'filmfestival'. We wonnen niet, maar waren wel erg trots. Die avond vierden we dat nog even tijdens de after party :)

Vrijdag
Vrijdag begon mijn dag met antibiotica, die ik een week lang moet slikken vanwege mijn teen. Een ingegroeide teennagel is geen pretje (ik loop er al maanden mee) en binnenkort gaat de dokter me heel veel pijn doen. Dus hopelijk zorgt de antibiotica ervoor dat de ontsteking (die er ook nog bij zit) voor wat verzachting. 's Avonds at ik heerlijke pasta en keek ik weer Gossip Girl.

Zaterdag
Zaterdag werkte ik de hele dag bij de ijssalon, waar ik niet echt foto's maakte natuurlijk. Toen ik me haastte naar het station om de sneltrein de pakken was het zover: de treinen reden niet. Er was een trein gestrand tussen Leeuwarden en Groningen, waardoor er ruim een uur geen trein ging. Ik haalde maar een patatje, want een honger dat ik had! Eenmaal bij Maurice aangekomen bestelde we (ook) nog pizza, dus het aantal ongezonde gerechten was ook weer bereikt..

Zondag
Zondag hadden we eerst een communiefeestje van mijn nichtje, en daarna een feestje met heerlijk eten, veel gezelligheid en familie. Verder deden we niet enorm veel deze dag.

Deze week was niet enorm bijzonder en fotowaardig, en bestond zoals je ziet uit veel ongezond eten. Redenen genoeg om volgende week weer eens wat gezonder te eten en leukere foto's te maken! See you next week :)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten