maandag 17 april 2017

Weekly report #8 (fotoshoots, friends, Pasen)

Deze keer een dagje later, dus hoog tijd voor mijn weekly report! De afgelopen week bestond uit een hoop gezelligheid met fotoshoots, lekker eten, vriendinnetjes bezoeken, de Passion en Pasen. Kijk je mee?

Maandag
Aan deze foto's te zien bestond maandag alleen maar uit eten, maar dat is niet zo, haha. Wel ontdekte ik een (nieuwe?) Milkareep met drie verschillende soorten chocola (die mega lekker was), maakte ik Mexicaanse wraps en salade en ging ik 's avonds samen met mijn lieve vriendinnetje Jolien chocoladefonduen. We hadden aardbeien, banaan, marshmallows en kaneelkoekjes. Zo. Lekker. 

Dinsdag
Dinsdag werd in wakker in Groningen (ik sliep bij mijn vriendin Jolien). Ze woont vlakbij mijn andere vriendin Carli, waar ik nog even langs ging om bij te kletsen en thee te drinken. Ze heeft zo'n prachtig ingericht huisje. Liefde voor het interieur! Ook had ik op weg naar het station echt een geluksmomentje: een perkje met allemaal gekleurde bloemen. Daar word ik zo vrolijk van! 

Uiteindelijk ging ik nog even naar Maurice om te lunchen; soep en stokbroodjes met filet american. Daarna terug naar Leeuwarden met de trein, snel klaarmaken en koken. Ik maakte een vrij pittige curry met sperziebonen, mais, kip en rijst. Pittig, maar lekker. 's Avonds ging ik samen met een vriend naar de open avond van mijn school om te kijken naar opleidingen waar hij misschien interesse in heeft.

Woensdag
Woensdag kwam er weer eens een toffe outfitpost online, en wel eentje die ik shootte met Nienke. Ik ben zo dol op de foto's! 's Middags ging ik naar het Nordwin College met klasgenoten voor een toffe opdracht: we gaan content voor Facebook voor ze maken en Facebook- en Instagram advertising inzetten. Heel gaaf en leerzaam :)

Donderdag
Ik werkte de hele dag donderdag, en aan het einde van de dag kwam mijn moeder. Samen gingen we pizza's eten en wijntjes drinken, én haalden we nog een ijsje bij de ijssalon waar ik werk. Daarna op naar het Wilhelminaplein, waar de Passion plaatsvond. 

En daar was het DRUK! Heeel druk. We stonden helemaal achteraan en hoorden vrij weinig helaas. Daarom besloten we maar naar een cafe te gaan om daar verder te kijken. Lekker warm, binnen, met een kop thee en een groot scherm. Perfect. 

Later gingen we nog verder voor lekkere cocktails. Ik ging voor mijn favoriet Sex on the beach, en Mango Night, eentje die heel erg zoet is en naar mango smaakt (goh). Echt een gezellig avondje ondanks dat ons plannetje voor de Passion niet helemaal ging zoals gepland.

Vrijdag
Vrijdag gingen mijn moeder en ik nog lekker even de stad in. Heerlijk rondstruinen bij allerlei leuke winkels. Natuurlijk ook even lunchen. Ik ging voor een broodje carpaccio met pesto, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Die had ik al een hele tijd niet meer gehad, maar was heerlijk. 

's Middags vertrok mijn moeder weer en bleef ik in de stad voor een leuke meeting. Namelijk met Rowan van Red Reidinghood! We spraken af bij ROAST, een hele toffe nieuwe hotspot in Leeuwarden, waar ik ook nog niet eerder was geweest. Super tof ingericht met een hele industriële, stoere stijl met allerlei toffe grote planten en apenlampen! We kletsen weer (veel te lang) bij onder het genot van thee en wijntjes en gingen daarna de stad in om toffe outfitfoto's te maken die je dit weekend hier al voorbij zag komen (die met de mooie bloemen van hierboven). Was gezellig Rowan :) Tot snel!

Zaterdag
De ochtend begon ik zaterdag met een vers sapje en mijn krultang. Ik ging weer foto's maken, maar deze keer met een klasgenoot die graag wat wilde oefenen met fotografie: dat kwam goed uit! Toen we klaar waren gingen we even opwarmen (want warm was het niet buiten) met chocolademelk en latte macchiato. 

Later ging ik nog even de stad in om bij mijn favo winkel ZARA te kijken. Niks kopen, maar gewoon om lekker de nieuwe collectie te zien en alvast wat zomeritems te passen om op mijn wishlist te zetten, zoals dit gebloemde broekrokje. Like it :)

Zondag
Zondag was het Eerste Paasdag! Op weg naar vrienden van mijn ouders haalden we nog een bosje bloemen voor de gastvrouw. Wel zo lief :) Op Eerste Paasdag gaan we traditiegetrouw met een hele grote groep het bos in om Kloot'n Schiet'n te doen: een parcour afleggen door met een bal te gooien, en met zo min mogelijk worpen bij het eindpunt te komen. Er is 1 regel: bij elke bocht een hapje/drankje. Vandaar de bolderkar met allerlei lekkers. Eenmaal weer bij het huis aangekomen was er gelukkig soep en thee om op te warmen, en een hoop gezelligheid!

Wat weer een heerlijke week! Het was super gezellig met mijn moeder en Rowan, en deze Eerste Paasdag ook. Een beetje gek, maar pas volgende week horen jullie over mijn Tweede Paasdag :)

Have a nice week! See you next week :)

5 opmerkingen :

 1. Neeee die milka reep is zeker niet nieuw, sterker nog... dit is een verslaving hahah. Je haar waar je het sapje vasthoud is zo ontzettend mooi en ben ook verliefd op het bloemenshortje van de Zara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Vind je haar bij dinsdag super leuk zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag, knappe dame hihi! Jammer dat zo'n week altijd zo snel gaat he ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om zo met je mee te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen