zondag 9 april 2017

Weekly report 7 (werken, pech, stress en foood)

Hi everyone! Er is weer een nieuwe week aangebroken, dus tijd voor mijn weekly report van afgelopen week! Een week vol pech, werkdagen, lekker eten (again) en warme lentedagen. Kijk je weer mee?
Maandag

Maandag begon mijn week in Groningen, bij Maurice. Gelukkig was het heerlijk weer en besloot ik (tussen het leren door) even de stad in te gaan. Ik kwam onder andere deze toffe spulletjes tegen bij Sissy-Boy. Wat is dat toch een leuke winkel! Daarna ging ik even naar Primark, om onder andere sokken en een zonnebril te scoren voor een klein prijsje. 

En toen gebeurde het weer: maandag pechdag. Ik stond in de rij voor de kassa's en ineens kwam ik erachter dat mijn geliefde rode tasje (met pinpas, ID kaart, geld en twee dure lipsticks) weg was. WEG. Na enorm veel rondjes door de winkel, contact met de klantenservice, paskamermedewerkers (waar ik dacht dat ik hem kwijt was geraakt) en medewerkers van de retourservice had ik hem nog steeds niet gevonden. Wanhopig dat ik was! Ik besloot nog een rondje te lopen langs de plekken waar ik was geweest en ineens zag ik hem staan bij de schoenenafdeling. LUCKY ME. Ik verlies hem nooit meer uit het oog deze tas. Promiss. 

Als troost trakteerde ik mezelf op een verse jus en een langwerpige tosti. Die erg lekker waren trouwens.
Mijn lieve vriendinnetje Jolien werkt al een tijdje bij Pure Frozen in Groningen (zeker een tip voor de Groningers onder ons!) en daar moest ik natuurlijk even kijken. Helaas was ze niet aan het werk, maar ik ging wel voor een shake met yoghurt, aardbeien, witte chocoladesaus en red velvet kruimels. Zo. Lekker. Bij Bershka kocht ik nog deze donkergroene satijnen kimono met een zelfde kleur bloemenprint. Heel fijn voor de lentedagen :)

Dinsdag
Dinsdag ging ik, bepakt en bezakt met al mijn spullen weer naar Leeuwarden. Lang leve het ov. De rest van de dag (van 14.00-20.00!) werkte ik op school aan mijn opdracht (deadlines) en luisterde ik het nieuwe album van Ed Sheeran. Vinden jullie die ook zo tof? Ik luister niets anders meer haha. Op mijn blog en Instagram postte ik de eerste outfit die ik samen met Nienke van NiekeJolien.com shootte in Groningen de week ervoor! Je ziet de look hier!


Woensdag
Woensdag trok ik weer eens een jurkje aan voor de verandering, en wel deze zwarte, zwierige met gekleurde geborduurde bloemen. Ik scoorde heb de dag ervoor bij Primark voor €7,-! Samen met Britt ben ik lid van de activiteitencommissie en gingen we een aankondigingsfilmpje opnemen. Met veel confetti zoals je ziet haha. 's Avonds ging ik eten met een vriend en maakten we haricot verts met spek, krieltjes en vlees. Nom nom.

Donderdag
Donderdag werkte ik de hele dag bij Min12. 's Avonds warmde ik iets op en was het alweer tijd om me snel om te kleden (na een goede powernap) om naar vriendinnetjes te gaan. Samen gingen we de stad in. Ik dronk trouwens thuis dit lekkere drankje, Apple Bandit. Echt aan aanrader!

Vrijdag
Vrijdag kreeg ik bericht van thuis. Er waren weer twee pakketjes gekomen! Mijn H&M bestelling waar ik je hier al over vertelde en een pakketje van Etos waar ik je snel meer van laat zien. Rond een uur of twaalf besloot ik mijn huisje maar eens uit te komen om weer eens kibbeling te eten met een aantal (net zoals ik brakke) klasgenootjes. Daarna ging ik de stad nog even in om bloemen te halen op de markt. Ik ging voor paarse en roze tulpen :)

Natuurlijk kon ik het weer niet laten om even bij ZARA naar binnen te gaan. Ik paste onder andere dit prachtige koraalkleurige jurkje die te gek was, maar helaas een mega blote rug had (niet handig ivm bh's zoals je ziet), dus die nam ik niet mee. Ook deze toffe schoenen zag ik al eerder en paste ik nu eindelijk. Helaas zaten ook deze niet zo top.. 's Avonds maakte ik lekkere pasta. Met veeel kaas :). Daarna ging ik weer eens werken en op naar Groningen. 

Zaterdag
Zaterdagochtend kreeg ik dit lieve en lekkere ontbijtje voorgeschoteld door Maurice. Cranberry pannenkoekjes met appelstroop en aardbeien. Zo lekker! Ik trok ook mijn nieuwe pantalon van ZARA aan (dat was het enige wat ik uiteindelijk kocht). Ik ben er zo blij mee! 's Middags zat ik de hele dag aan de studie voor mijn tentamen.
Zondag
Gister was het heerlijk weer. Heerlijk? Super heerlijk! En wie moest er helaas de hele dag werken? Precies. Ik. Ook is mijn fiets afgelopen vrijdag gestolen, waardoor ik noodgedwongen moest lopen, wat deze keer geen straf was. Na het werk lekker met een no make-up hoofdje snel wat eten.

 En omkleden! Mijn nieuwe pantalon aan, sandaaltjes en een hemdje. En op de valreep nog even genieten van de laatste zonnestraaltjes en een drankje in de Prinsentuin. Cheers :)

Hope you have had a nice week!

1 opmerking :

  1. Oeps, instant paniek toen je je tas verloor kan ik goed begrijpen! Ik heb het zelf ook een keer meegemaakt, haha. Gelukkig heb je hem weer gevonden. Wat een leuke dingen heb je gekocht, dat jurkje van Primark is echt super cute <3

    BeantwoordenVerwijderen