zondag 2 april 2017

Weekly report #6 (veel eten, veel zon en leuke meetings)

It's monday again! En dat betekent weer een nieuwe weekly report. Afgelopen week was zonnig, gezellig en bestond uit veel eten en drinken (op het terras) en leuke meetings met twee bloggers. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Maandag
Natuurlijk begon mijn maandag weer met een ontbijtje in de trein richting Leeuwarden, a lá broodje filet met ei en mijn favo sapje. De verslaving begint serieus te worden. Maandag was het meteen al zonnig, en dat vierden ik en mijn klasgenootje op het dakterras met Canei! 's Avonds maakte hij risotto, die echt heerlijk was! 

Dinsdag
Dinsdag was het echt heerlijk weer (lees: 18 graden), maar helaas kon ik daar niet al te lang van genieten. Van 09.30-17.30 zat ik op school, maar wel in een zomerse outfit met mijn favo witte broek, gebloemde top en allerfijnste blazer. Heerlijk die blauwe lucht wel! Tussendoor nog wel even het terras op voor een vers sapje :)

Woensdag
Woensdagochtend had ik eindelijk tijd om heel wat foto's te maken voor mijn blog. Er waren onder andere fijne producten van Etos en een toffe sieraden webshop binnengekomen (hier lees je binnenkort meer over, er komen weer twee winacties aan!) waar ik mee aan de slag ging. Daarna had ik college en 's avonds maakte ik een soort jachtschotel met boontjes, paprika, varkenslapjes en rijst: aanrader! Ik vond het wel weer eens tijd voor krullen, dus voor de verandering pakte ik mijn krultang er weer eens bij. 's Avonds kwamen er een aantal klasgenootjes en later gingen we nog gezellig de stad in.

Donderdag
Donderdag was een mega drukke, maar gezellige dag! Ik sprak eerst af in Groningen met mijn liefste vriendinnetje Jolien om te lunchen. We gingen beide voor een Italiaanse tosti (heel lekker!) en een vers sapje bij Doppio. Daarna vertrok ik naar het News Café om af te spreken met Nienke (van NienkeJolien.com). We gingen samen shooten voor toffe outfitfoto's. Ik heb de foto's inmiddels binnen en ze zijn zo tof! Binnenkort dus heel wat gave outfits :)

's Avonds kookte Maurice heerlijk en aten we varkenshaas met kruiden, groente en aardappeltjes. Daarna gingen we nog even het terras op (nog steeds lekker weer!) met mijn andere liefste vriendinnetje Carli en haar vriend. Super gezellig om weer bij te kletsen! 

Vrijdag
Vrijdag was ook al zo druk en gezellig. Vanuit Groningen ging ik weer naar Leeuwarden (ik kwam super mooie bloesembomen tegen!) voor college. 's Middags ging ik lekker vis eten met wat klasgenootjes in het zonnetje (kibbeling met saus is mijn favoriet!). Daarna had ik een meeting met Rowan (van RedReidingHood.com) om lekker te kletsen over bloggen en een schoolopdracht. Rowan deed vorig jaar mijn minor en had gelukkig mega veel handige tips! Aan het eind van de middag moest ik weer werken bij de ijssalon, waarna ik 's avonds laat weer naar thuis thuis ging.

Zaterdag
Deze zaterdag is waarschijnlijk de meest saaie zaterdag in foto's ooit, maar ik maakte gewoon geen foto's verder. Ik bestelde tijdens National Glamourday onder andere deze toffe tas bij H&M (binnenkort meer over deze bestelling) en ging aan de slag met schoolopdrachten en mijn blog. 's Avonds vierden we de 75e verjaardag van mijn oma, en daarna ook nog het feit dat een vriend van Maurice een nieuwe baan had. Natuurlijk met een drankje in de kroeg.

Zondag
Zondag was zoals zondagen moesten zijn: met veeel eten. Een lekker ijsje met yoghurt en bosvruchten, stokbroodjes met carpaccio filet american en brie en burrito's als avondeten. Beter kan niet toch?

Deze week was zo leuk! Veel gezelligheid, heerlijk weer, leuke meetings en drukke, volle dagen. Ik houd ervan! Helaas is het mooie weer nu weer even voorbij, maar dat wil niet zeggen dat er geen leuke dagen meer aankomen. Tot volgende week!

2 opmerkingen :

  1. Leuk om te zien! Lekker ook al dat eten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je heerlijke dingen gegeten! Ziet er uit als een leuke, gezellige week :) Liefs, Sija

    BeantwoordenVerwijderen