woensdag 5 april 2017

On my way: MAC + H&M

National Glamourday, sale, bijzondere acties, ze zorgen er allemaal voor dat ik me weer eens niet kan inhouden en van alles in mijn digitale winkelmandje stop. Gelukkig heb ik de 'schade' kunnen beperken en komen er deze week vijf dingen mijn kant op! 


MAC Mineralize Blush Petal Power - Blouse H&M - MAC Brush Cleanser - H&M Chain Schoudertas - H&M Home Pineapple Candle 

Vorig weekend was er 20% korting op (bijna) alles van MAC bij Douglas en De Bijenkorf. Natuurlijk kon ik dat niet onopgemerkt aan me voorbij laten gaan als echte MAC fan. Ik bestelde een Mineralize Blush en een fles Brush Cleanser. Ik heb al een Mineralize Blush in de kleur Dainty, die veel koeler en meer barbie roze is. Deze variant is meer koraal, perfect voor de lente! De Brush Cleanser heb ik altijd al eens willen proberen én gaat er hopelijk ook voor zorgen dat ik mijn kwasten vaker ga wassen..

Bij H&M bestelde ik drie items tijdens National Glamourday afgelopen zaterdag 1 april. Ik zie steeds vaker Off-the-shoulder tops voorbij komen, en deze vond ik perfect. Heel luchtig en leuk met de geknoopte mouwen. Het tasje vond ik meteen al super. Ik heb veel kleine schoudertasjes, maar bijna allemaal in het zwart. Deze vond ik perfect voor de lente en zomer. Tenslotte bestelde ik een kaars in een keramieken potje in de vorm van een ananas. Puur uit noodzaak eigenlijk, zodat ik gratis verzendkosten had :) 

Heb jij de afgelopen tijd nog wat besteld tijdens al deze kortingsacties? Let me know!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten