zaterdag 22 april 2017

Interior inspiration: zó geef jij jouw interieur een boost!

Of het nu gaat om je slaapkamer, woonkamer of studentenhuis, ze kunnen allemaal vaak wel een boost gebruiken. Ik deel een aantal tips en toffe items met je om meer kleur, levendigheid en toffe accenten in je kamer aan te brengen. 

Woonaccessoires zoals koperen, goudkleurige of zilverkleurige kaarsenhouders, lampjes of mandjes zijn perfect om het iets meer bijzonder te maken. Deze metallic tinten laten het net iets meer opvallen. Ook magazines en fotolijsten zijn hier perfect voor. Of je nu kleine varianten hebt en ze ophangt tot grote lijsten die je tegen de muur aanzet. 
Iets meer kleur in je kamer/huis? Dat doe je door toffe planten neer te zetten. Van hele grote planten tot boemen of kleine cactussen. Naast het feit dat ze levendig zijn geven ze ook nog eens een toffe colourboost!
Om wat meer kleur, zomerse vibes en tropische sferen in huis te krijgen zijn deze items super. Ik ben zelf vooral dol op de lamp met de goudkleurige ananas, het dekbek en de wasmand. Zelf heb ik ook zo'n wasmand, maar dan met streepjes. Het dekbed wil ik zeker scoren, die is zo leuk! Tenslotte zijn planten ook perfect om wat meer kleur en vrolijkheid in je huis te brengen. Helaas ben ik niet zo goed om deze in leven te houden, waardoor ik het maar houd op een verse bos bloemen iedere week :)

Fotobronnen: Pinterest

2 opmerkingen :