donderdag 27 april 2017

6 redenen waarom je echt een bezoekje aan Antwerpen moet brengen

Een van mijn favoriete steden die ik bezocht heb is het mooie Antwerpen. Niet eens zover reizen, maar wel een heel ander plaatje dan bijvoorbeeld Amsterdam. Vandaag vertel ik je dan ook waarom je zeker een bezoekje moet brengen aan deze stad!

1. Je vindt er de meest uiteenlopende winkels. Van lekkers proeven (en scoren) bij Ladurée tot urenlange shopsessies bij New Look, Urban Outfitters, Brandy & Melville en Love Stories. 


2. De Grote Markt is het meest gezellige en fotogenieke plein wat je ooit hebt gezien. Het is omgeven met leuke kleine boetiekjes, restaurantjes en chocolatiers. Gezelligheid gegarandeerd!

 3. Door al die mooie oude panden en straatjes is het een perfecte stad voor te gekke outfitfoto's! En dat is toch best een belangrijk punt voor alle bloggers onder ons! Nu alleen nog iemand zover krijgen om foto's te maken :)

4. Je hoeft geen hele wereldreis te maken om er te komen. Wanneer je gratis ov hebt (voor de lucky studenten onder ons) is het al helemaal mooi: dan betaal je pas vanaf Roosendaal. Toen ik er zelf naartoe ging met de trein was ik €16,00 kwijt voor een retourtje. Dat zijn nog eens prijzen!

5. De mensen zijn aardig. Of het nu in een restaurant is of op straat, ze zijn gezellig, aardig en spontaan. In ieder geval toen ik er was, haha!

6. Het station is een waar kunstwerk. Het station van Antwerpen staat zelfs op nummer 1 van de mooiste stations ter wereld! Dat is dus echt wel een bezoekje waard.


En? Heb ik je al overtuigd? Wat vind jij zo mooi aan Antwerpen?

4 opmerkingen :

  1. Antwerpen is een geweldige stad! Ik hou van de architectuur, de sfeer en de vele restaurants en café's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vind ik níét mooi aan Antwerpen?! ;-) Ik ben een Antwerpenaar in hart en nieren, dus ben een beetje bevooroordeeld, hehe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil altijd nog een keer naar Antwerpen toe. Lijkt me zo leuk en lekker dichtbij :)

    BeantwoordenVerwijderen