maandag 27 maart 2017

Weekly report #5 (lekker eten, lenteweer en gezelligheid)

Happy monday! Vandaag neem ik je weer mee in mijn week vol lekker eten, lenteweer en gezelligheid. Gelukkig scheen de zon veel (net als komende week) en was ik veel buiten te vinden. Benieuwd wat ik allemaal deed? Lees dan snel verder!

Maandag
Maandag ging deze keer een stuk beter dan vorige maandag. Gelukkig geen bussen gemist, want ik was al in Leeuwarden. Op NHL was er een bedrijvenmarkt; een mini eventje waar alle vierdejaars studenten stonden met een soort kraampje van hun stageplek. Handig om inspiratie op te doen voor mijn vierdejaarsstage! Ik kwam onder andere WeFlyCheap tegen, wat me heel tof leek!


's Middags had ik een vergadering met de studievereniging waar ik bij zit (ik zit in de activiteitencommissie), waarna we gezellig samen uit eten gingen. Ik ging (alweer) voor de sate en als nagerecht voor een heerlijke bosvruchten cheesecake. Tenslotte natuurlijk ook cocktails. Ik nam Sex on the Beach, mijn favoriet.

Dinsdag
Dinsdag trok ik mijn favoriete overknee boots nog maar eens uit de kast. Aangezien het steeds lekkerder weer wordt, is de kans steeds kleiner dat ik ze nog aankan (ze zijn namelijk mega warm). Op school even een leuke foto met mijn lieve klasgenootje Brenda! 's Avonds at ik zelfgemaakte stampot andijvie bij Maurice. 

Woensdag 
Vanuit Groningen weer met de trein naar Leeuwarden voor college en een assessment. Ik volg het X-Honours Excellentieprogramma en zit nu in het tweede jaar. Als voorbeeld voor de eerstejaars deed ik mijn assessment nog een keer. Best spannend!

's Avonds vertrok ik alweer naar Groningen, maar deze keer om naar mijn beste vriendinnetje Carli te gaan. Mét chocola en een lief kaartje :)

Ah die zonsondergang op het station in Groningen <3! We aten heerlijke spaghetti en kletsen natuurlijk weer uren en uren bij. Heerlijk zulke avondjes!

Donderdag
Donderdag was het zonnig (alweer!). Ik haalde snel boodschappen en daarna..

Aan het werk! Ik werk voor het derde seizoen bij Ijssalon MIN12 in Leeuwarden, zeker de beste :). Aan het einde van de dag kwamen er maar liefst 500 aardbeienplantjes binnen. De halve winkel stond meteen vol.. 's Avonds at ik pasta pesto. Daarna hadden we een feestje, wat tot in de late uurtjes doorging. Zeker gezellig!

Vrijdag
Na het feestje bleven er vier mensen bij me slapen, waarna we vrijdagochtend met zn vijven naar college wandelden. Heerlijk weer was het! 's Middag lunchte ik met een klasgenootje, maar voordat ik bedacht om een foto te maken was het al op. Oeps! Aan het einde van de dag vertrok ik (mét een bos bloemen) richting Groningen, waar mijn vader me ophaalde. 

's Avonds kookte ik lekker uitgebreid. Heeel veel groente, kip, zoet-zure saus, rijst. Echt lekker!

 Zaterdag
's Ochtends gingen mijn zusje en ik naar een rommelmarkt. Dit is iets wat we al jaren doen, en ook deze keer weer. Ik scoorde onder andere het bovenstaande oversized grijze colbert voor €1,-!

Naast het colber nam ik ook dit rose gouden platte schaaltje mee. Eerder deze dag nam ik al de nieuwe Linda Meiden mee, waar heel veel in staat over social media en influencers. 's Middag was ik creatief en maakte ik deze cheque voor oma's 75e verjaardag. We nemen haar een dagje mee naar Leeuwarden waar we lekker gaan eten, rondstruinen en misschien wel varen.. 's Avonds kookten we weer lekker met zoete aardappel, veel groente en zelfgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus!

Zondag
Zondag was fijn. Samen met mijn moeder maakten we een lange wandeling in het bos en schoten we wat foto's. We sloten de dag af met een drankje op het terras buiten.

Zo. Dat was mijn weekje weer. Komende week heb ik het best druk met school en veel blogactiviteiten, waar je volgende week maandag alles over leest! Have a nice week!

3 opmerkingen :