zondag 12 maart 2017

Weekly report #3 (marketing conference, Pinkpop en perspakketjes)

Week drie alweer van mijn 'nieuwe' wekelijkse rubriek Weekly Report. Ik begin het steeds meer onder de knie te krijgen, ondanks dat ik nog wel eens vergeet om foto's te maken. Toch heb ik de afgelopen week weer mijn best gedaan. Kijk je mee?
Maandag
Net als vorige week begon ik mijn maandag met een treinreisje van Groningen naar Leeuwarden, mijn favoriete verse sapje van de Appie, een broodje met kip en pesto en een rol koekjes. Vreemde combi, ik weet het. Ik had nog even tijd op het station en zag bij de AKO dit boek: Het RAK (random acts of kindness) boek. Hierin vind je 333 dingen die je kunt doen om de wereld te verbeteren. Stuk voor stuk hele leuke opdrachtjes. Ik nam hem niet mee, maar wie weet binnenkort wel. 

Op school gaf ik twee presentaties aan eerstejaars over het X-Honours excellentieprogramma waar ik bij zit. Even een sapje tussendoor werkt altijd :)
Dinsdag
Dinsdag begon vroeger dan anders. Ik ging samen met een hoop studiegenootjes naar het MARUG Marketing Conference in Martiniplaza. Een enorm leerzame conferentie voor studenten over alle ins & outs op het gebied van marketing. Er waren sprekers van onder andere NS, Heineken en Bol.com. Super leerzaam! Natuurlijk mochten we niet vertrekken zonder een leuke goodiebag!

Na afloop ging ik met een aantal klasgenootjes gezellig eten in het Newscafe in Groningen. Ik ging voor pasta met zalm en groente als hoofdgerecht en voor een cheesecake met bosvruchtensaus en aarbeien(ijs) als nagerecht. Heerlijk! Wat een leuke afsluiter van deze dag!


Woensdag
Woensdag werd het programma van PinkPop bekend gemaakt. Aangezien ik heel graag met een lief vriendinnetje van me naar Pinkpop wil (ik ben er nog nooit geweest), maakten we een lijstje met de tofste acts van de drie dagen. Uiteindelijk waren we het er al snel over eens dat we voor de zondag gingen met onder andere Birdy, Greenday, Imagine Dragons en James Arthur. Gaat er iemand van jullie ook?

Deze heerlijke reep zat in de goodiebag van dinsdag. Heel toevallig, want dit is mijn absolute favoriet van Johnny Doodle! 's Avonds ging ik eten bij een vriend en maakten we lasagne die heerlijk was! 
 Donderdag
Donderdag is mijn vrije dagje (nu ik nog niet werk) en daar maakte ik goed gebruik van. Ik voelde me niet heel top en had heel veel kramp in mijn buik, waardoor ik lekker in bed bleef. Ik postte nog wat op Instagram en mijn blog over mijn favorieten, tapete mijn fiets met toffe holografische tape van HEMA en trok maar weer eens mijn vrolijke kerstsokken aan van Monki. 

Oh, en de monteur voor mijn kachel kwam. Ik woon er al twee maanden en al vanaf het begin doet de kachel het niet. 
 Vrijdag
Ik werd wakker en het eerste wat ik op mijn telefoon zag was Timehop (een hele toffe app waarmee je kunt zien wat je op dezelfde dag een aantal jaar geleden postte op social media). Precies een jaar geleden postte ik de eerste foto. Ik liet mijn vriend geloven dat ik mijn haar had geknipt (ik had het bij mijn trui in gedaan) en hij geloofde het ook nog. Een paar maanden later knipte ik het echt af en een jaar later is het nog steeds ongeveer dezelfde lengte. Nog steeds zo blij mee!

Eenmaal buiten was ik verbaasd. Het was heerlijk zonnig (dus tijd om mijn zonnebril erbij te pakken) maar nog wel winters (vandaar de sjaal). Ach, we moeten ergens beginnen!


Zaterdag
Het is weekend! Maar helaas niet uitslapen tot laat in de ochtend. Om 10.00 startte de kaartverkoop van Pinkpop en daarvoor ging ik naar de dichtstbijzijnde Primera om vervolgens een uur te wachten. Er was een landelijke storing bij Primera, dus dat was balen. Gelukkig scoorde mijn vriendinnetje Brenda wel twee kaartjes voor de zondag. Landgraaf, here we come! 

's Middags maakte ik weer eens groentesoep. Heerlijk. Ook kwamen er wat perspakketjes binnen, waaronder deze drie nieuwe geuren van Hugo Boss. Thank you Hugo! Natuurlijk lees je hier binnenkort meer over! 's Avonds zat ik natuurlijk klaar voor de finale van Wie is de Mol, en nee, ik zal geen spoilers geven voor degenen die het nog niet hebben teruggekeken. :)

Zondag
Zondag was een heerlijke rustige dag. Ik maakte me op en ging voor een felle roze lipstick van Too Faced, heerlijk met dit lenteweer! 's Middags ging ik een eindje wandelen met mijn moeder en trok ik mijn geliefde Sperry schoenen weer eens uit de kast. 

Ik postte weer eens een outfit en wel deze nette office look, waar ik heel veel leuke reacties op kreeg. Heb jij hem al gezien? Je vind hem hier.

Deze week was vrij rustig, op dinsdag na. Komende week heb ik weer allerlei dingen op het programma staan, maar dat zie je volgende week maandag :)

2 opmerkingen :

  1. Het RAK-boek is echt een aanrader! En wat leuk dat je naar die conferentie bent geweest. Ben benieuwd naar dat parfum!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah leuk om te horen van dat RAK-boek! Over het parfum staat net een review online, mocht je dat nog leuk vinden om te lezen/zien :)

      Verwijderen