zondag 26 maart 2017

Mijn outfits van de afgelopen maand (maart)

De maand maart is bijna weer afgelopen en ook deze maand kwamen er weer een heel aantal outfits voorbij op Remote Reporter.nl. Vandaag dus een recap met alle looks die ik je liet zien. Welke is jouw favoriet?


 

Eind februari kocht ik dit mooie korte leren jasje bij ZARA. Al een tijdje was ik op zoek naar een kort model, en deze was perfect. In combinatie met de nieuwe fleurige top een fijne voorjaarsoutfit, toch?Misschien wel mijn favoriete look aller tijden: de geprinte blouse met mijn lange getailleerde colbert. Wat een prachtstukken beide! De blouse zag ik al bij bloggers zoals Yara Michels, Anna Nooshin en Manon Tilstra en ik wist dat ik hem ook móést hebben. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, net zoals van het prachtige colbert trouwens.
De look waar ik het minst tevreden over ben van de afgelopen maand, de basic look. Ik was achteraf niet heel blij met de foto's, mijn haar zo strak naar achter en de poses. Toch postte ik hem en werd hij heel veel bekeken..
Al een oudje, maar toch nog op de blog: de office look. Nu de lente er weer aankomt ben ik weer helemaal in de mood om pantalons en loafers te dragen, dus kom maar op met dat mooie weer!Zeker lente-proof is deze look. De vrolijke outfit met een baby blauwe top met flared mouwen. Ook zeker een blijvertje! En het mooie? Het zonnetje scheen ook nog eens bij het maken van de foto's. Beter kan niet toch?Tenslotte nog de city proof look die ik eergister postte. Simpel, maar wel lekker draagbaar en altijd goed! Weer eens een andere omgeving bij deze foto's, namelijk mijn stadje Leeuwarden! 

Algemene conclusie als ik terugblik op deze zes looks? Veel zwart, grijs en denim. En daar moet verandering in komen! Hopelijk laat het weer het toe, en is de volgende recap een stuk fleuriger. Dat is in ieder geval wel mijn missie! 

Happy sunday everyone:)

3 opmerkingen :