donderdag 9 maart 2017

MAC Velvet Teddy en Vegas Volt

Een van mijn favoriete beautymerken aller tijden is zonder twijfel MAC. Toch blijft mijn collectie van dit merk redelijk beperkt, doordat de prijsjes niet altijd even binnen handbereik zijn. Toen ik hoorde van de (eerste!) kortingsactie (ooit!!) bij MAC, wist ik niet hoe snel ik mijn winkelmandje moest vullen. Kijk je mee naar mijn twee nieuwste aanwinsten?MAC lipsticks zijn de heilige gralen in beautyland. Zelf heb ik Mehr, Pink Plaid, D for Danger en Relentlessly Red. Nu heb ik daar de welbekende warme nudekleur Velvet Teddy en de frisse koraalkleur Vegas Volt aan toegevoegd.


MAC Velvet Teddy

Een van de meest bekende lipsticks van MAC tegenwoordig is Velvet Teddy. Deze geliefde warme nudekleur is mat en perfect voor bij een opvallende smokey look of juist voor een alledaagse look wanneer je geen zin hebt in allerlei poespas. 

Velvet Teddy is een hele draagbare, volwassen kleur die bij bijna elke look mooi staat. Wel is de kleur wat droger dan bijvoorbeeld de Amplified lipsticks, maar zeker niet vervelend. De matte lipsticks van MAC vind ik juist heel fijn, omdat ze niet uitdrogend zijn, maar wel heel mooi mat. Velvet Teddy is dus zeker een goede aanwinst voor mijn collectie!


MAC Vegas Volt

Vegas Volt is van een heel ander kaliber. Deze Amplified lipstick heeft net zo'n mooie dekking als een matte lipstick, maar is meer crèmig en minder droog en mat. Hij heeft een wat glanzendere finish, wat ik zelf erg mooi vind in het voorjaar.

Ik merk zelf dat hij heel romig is en makkelijk aanbrengt. Hij zit fijn, wat minder droog dan de matte variant. De kleur is heerlijk fris, fel koraal, waar ik dol op ben in de lente en zomer. Ik zie mezelf al zitten met een heerlijke cocktail op het terras in de Spaanse zon met Vegas Volt!

Hier zie je goed dat Velvet Teddy wat matter is en iets minder glanzend dan Vegas Volt. Beide met een warme ondertoon, maar duidelijk ook heel verschillend.

Hier draag ik MAC Vegas Volt. Heel opvallend, fel, vrolijk en fris!

En hier Velvet Teddy. Duidelijk matter, volwassener, wat serieuzer en meer herfstig.

Beide zijn ze prachtig, Velvet Teddy en Vegas Volt. Heel verschillend, maar juist daarom zo'n goede toevoeging aan mijn lipstick collectie. Ik wist dat MAC lipsticks fijn waren, maar met de toevoeging van deze twee weet ik het zeker: MAC heeft de allerfijnste lipsticks!

Prijs en verkrijgbaarheid
MAC is verkrijgbaar in de webshop van MAC, bij de Pro Store en in shop-in-shops van Douglas.

MAC Vegas Volt €19,50 (tijdens deze 20% kortingsactie €15,60)
MAC Velvet Teddy €19,50 (tijdens deze 20% kortingsactie €15,60)


3 opmerkingen :