zaterdag 25 maart 2017

Lente proof met Sans Soucis

Net als vele andere merken komt ook Sans Soucis met een aantal mooie producten voor de perfecte lentelook. Ik ga, met mijn blonde haar, natuurlijk voor de Pure Glow Blonde look die ik je vandaag laat zien!Sans Soucis Mascara Magic Volume All Day long deep black

De 'Magic Volume All Day long' mascara belooft, zoals de naam je al doet vermoeden, een plumped-up look met veel volume. Zelfs de kleinste wimpertjes zouden voller en donkerder moeten lijken. De mascara bevat amandelolie, druivenzaadjes, en appel extract. Dat klinkt goed! Hij is daarnaast geschikt voor lenzendragers, wat voor mij ook goed uitkomt. 

Het borsteltje van de mascara is vrij dik, maar verder normaal. Geen gekke vormen, maar gewoon recht, wat prima werkt. Je komt overal goed bij, ondanks dat hij wat dikker is dan een gemiddeld borsteltje. Hij maakt je wimpers mooi zwart, maar de enorme volume boost mis ik helaas wel. Het is dus een fijne mascara, maar verwacht geen wereldwonderen. 

Sans Soucis Highbrow Blonde Eyebrow Definer & Eyeshadow

De Highbrow Blonde is een echte multitasker. Eigenlijk zijn het twee producten in een, wat het een heel praktisch product maakt. Je kunt namelijk je wenkbrauwen bijtekenen met de Eyebrow Definer en je wenkbrauwbot en binnenste ooghoek oplichten met de Eyeshadow highlighter.

De wenkbrauw kant is helaas niet helemaal de juiste kleur voor mij. Hij heeft een wat groene ondertoon, waardoor hij niet echt matcht met mijn haarkleur. Dit zie je wel op de foto. Meestal heb ik qua kleur een iets warmere wenkbrauwpoeder. 

De highlight kant is daarentegen wel super mooi. Heel intens, opvallend en glanzend. Door de ronde vorm van de applicator kun je heel goed je highlighter aanbrengen op je binnenste ooghoek. Perfect! De highlightpoeder heeft net als de wenkbrauwpoeder een koele ondertoon en neigt wat naar roze.

Zoals je ziet heeft de Eyebrow Definer een wat bruin-groene kleur en de Eyeshadow highlighter een roze kleur.


Sans Soucis Perfect Lips Every Day Lip Balm

Voor de lippen zijn er twee hele mooie Lip Balms in twee uiteenlopende kleuren. Geen gepigmenteerde lipsticks, maar getinten balsems. Ze zijn heel zacht en glijden als boter over je lippen. Heel prettig. Ze geven dus geen dekkende kleur, maar zorgen er wel voor dat je deze op het eerste gezicht vrij opvallende kleuren, prima kunt dragen naar school of werk! Daarnaast verzorgen ze je lippen en geven ze je een natuurlijke look. De Lip Balms bevatten SPF 20 en zijn dus perfect voor de lente en zomer wanneer je in de zon loopt. 

Orange Grace is een felle rode kleur, die heel erg neigt naar oranje. Hij lijkt echt ontzettend gepigmenteerd, maar aan de swatch te zien valt dat reuze mee.

Cherry Toffee is donker rood en heeft een vrij intense kleur, zo op het eerste gezicht. Ook dat is op de swatch heel anders. Het zijn echte balsems en geen lipsticks.

De swatches van Orange Grace en Cherry Toffee. Heel simpel, subtiel en niet totaal dekkend. Orange Grace is iets meer dekkend en intenser dan Cherry Toffee.

Hier draag ik de Lip Balm Cherry Toffee, de mascara, de Eyebrow Definer en de Eyeshadow highlighter in mijn binnenste ooghoek.

De producten van Sans Soucis zijn perfect voor een frisse lentelook. Ik ben dol op de fijne Lip Balms die enorm zacht en fijn aanvoelen en ook nog eens een mooie kleur aan je lippen geven. De mascara is fijn, maar niet bijzonder. De Eyebrow Definer is helaas niet mijn kleur, maar samen met de Eyeshadow highlighter wel perfect. 

Prijs en verkrijgbaarheid
De producten van Sans Soucis shop je online op hun webshop of bij Beautyservice.com

Sans Soucis Mascara Magic Volume All Day long deep black 8g €17,50
Sans Soucis Perfect Lips Every Day Lip Balm SPF 20 Orange Grace 3,25 g € 15,75
Sans Soucis Perfect Lips Every Day Lip Balm SPF 20 Cherry Toffee 3,25 g €15,75
Sans Soucis Highbrow Blonde Eyebrow Definer & Eyeshadow 2x 0,8 g €17,50

1 opmerking :