maandag 6 maart 2017

Happy hair met de nieuwe borstels van Etos!

Naast nieuwe make-upproducten, douche- en badproducten en geuren komt Etos ook met nieuwe haartools! Fijne borstels die ervoor zorgen dat je nooit een bad hair day hebt en altijd met een perfect gestyled kapsel de deur uit gaat!

Het nieuwe assortiment haarborstels van Etos bestaat uit een heel aantal verschillende varianten. Van hele brede, grote borstels om je bos krullen mee te stylen tot een set kammen voor een rechte scheiding. Ik ontving drie hele verschillende borstels die ik je graag laat zien.

De Extra Smooth Haarborstel is gemaakt voor mij. Ik heb altijd dit soort borstels, omdat ze heel groot zijn, en je daardoor snel je haar hebt geborsteld. Deze borstel is gemaakt van kunststof en zorgt voor een anti-klit effect, aldus Etos. Zelf vind ik het echt een topper. Hij houd fijn vast, is groot en zorgt er inderdaad voor dat mijn haar geen klitten meer heeft nadat ik hem gebruik.

De Smooth & Shine haarborstel is bijzonder. Hij heeft normale borstelhaartjes met zwarte puntjes, en daarnaast echte zwijnenharen. Deze zwijnenharen zorgen ervoor dat je haar echt 'gepolijst' wordt. Elke keer wanneer je met deze borstel door je haar gaat wordt je haar gladder en glanzender. Dat klinkt als muziek in mijn oren! 

De kammenset bevat 5 verschillende kammen van verschillende formaten. Zelf gebruik ik eigenlijk bijna nooit meer kammen zoals deze, maar de kam met de lange pin vind ik wel erg handig voor het maken van een mooie rechte scheiding. Voor wie houd van kammen; dan is deze set voor jou weggelegd!

Ik vind de borstels van Etos fijn! De kammenset is niet echt mijn ding (op een variant na), maar de andere twee vind ik erg fijn. Vooral de borstel met de zwijnenharen zorgt er echt voor dat mijn haar een stuk gladder en glanzender is. En dat voor deze prijzen!

Prijzen en verkrijgbaarheid
De borstels van Etos zijn nu te koop in (geselecteerde) Etos winkels.

Etos Extra Smooth haarborstel €5,99
Etos Smooth & Shine haarborstel €8,99
Etos Kammenset €3,99


Wat vind jij van de borstels van Etos? Welke is jouw favoriet?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten