donderdag 9 maart 2017

Favorieten van de afgelopen tijd

Sommige dingen worden, naarmate je ze vaker gebruikt, steeds meer geliefd. Vandaag leek het me dan ook tijd om mijn favorieten van de afgelopen tijd te laten zien. Van beautyproducten tot sieraden, boeken en accessoires. Kijk je mee?

Fijne poeders van de afgelopen tijd:
Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour Powder No 01 is zeker een favoriete poeder. Het is een combi van een highlight, poeder en blush, waardoor je altijd stralend voor de dag komt. Een andere fijne poeder is de H&M True Matte Finishing Powder die ik niet heel lang geleden aan mijn stash toevoegde. Tenslotte ben ik mega fan van mijn Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar, wat een prachtige koraalkleurige blush is, perfect voor het voorjaar en zomer!

Favoriet boek van de afgelopen tijd:
Altijd een Parisienne waar je ook bent is een boek wat ik kreeg van mijn lieve vriendinnetje en oud-huisgenootje Tessa. Een heel leuk boek over het integreren van de Franse levensstijl in je leven, klassieke tips & trics en leuke weetjes. Heerlijk om door te lezen en erg inspirerend! Love it!

Favoriete sieraden van de afgelopen tijd:
Dit goudkleurig kettinkje met een zeshoek is een sieraad wat ik de afgelopen tijd vaak heb gedragen. Heerlijk simpel, eenvoudig en klassiek. Daarnaast draag ik mijn matte, zwarte horloge van Rosefield iedere dag, die elke outfit net wat klassieker en mooier maakt. 

Favoriete beautyproducten van de afgelopen tijd:
De twee producten die ik samen kocht en nog steeds met heel veel liefde gebruik, zijn beide van MAC. De MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation en de MAC Extra Dimension Highlighter in Double Gleam. Beide heel basic, heel simpel, maar daarom ook prachtig. Daarnaast gebruik ik mijn MAC Burgundy Times Nine palette erg vaak, net zoals mijn nieuwe aanwinst, de MAC 217 kwast. Mijn favoriete merk van de afgelopen tijd? Dat kun je dus wel raden..

Mijn fijnste, beste, en mooiste items van de afgelopen tijd heb ik met je gedeeld. Stuk voor stuk dingen die ik met veel liefde gebruik en jou ook kan aanraden. 

2 opmerkingen :

  1. Vond altijd een parisienne ook een heel leuk boek om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie items! Over de highlighter van MAC hoor ik alleen maar goeds, die wil ik ook graag aan mijn collectie toevoegen. Wat een prachtig horloge van rosefield! :)

    BeantwoordenVerwijderen