donderdag 16 maart 2017

Altijd een Parisienne - waar je ook bent

Wandelen langs de Seine, thee met macarons, chique Franse baretten met gestreepte tops en loafers shoppen: een echte Parisienne doet het allemaal. Om de liefde, stijl en gewoontes van een echte Parisienne tot je te nemen is het boek 'Altijd een Parisienne * waar je ook bent' in het leven geroepen. Benieuwd? Kijk dan mee naar deze Franse bijbel!


Het boek is een handboek voor iedereen die stiekem een echte Parijse vrouw wil zijn. Het is een verzameling van columns, recepten en korte handelingen; van basics voor een Franse garderobe tot tips voor in de stad zelf. Het boek vertelt je over stijl, liefde, slechte gewoontes, de Parijse kijk op mode en cultuur en hoe je je als Parisienne hoort te gedragen.

Ben je al benieuwd?


In het boek nemen vier Parisiennes je mee naar een eerste date, feestje, huwelijk en bezoekje aan de sportschool. Een echte Parisienne pakt al deze dingen namelijk net even wat anders aan dan een nuchtere Nederlander. Wat ik leuk vind aan het boek, is dat het volstaat met tips waarvan je een heel aantal nooit zult uitvoeren, maar die wel enorm grappig zijn. Tijdens het lezen ervan zag ik het al helemaal voor me: die echte Parijse vrouwen, opgetrokken neus, maar wel met gevoel voor stijl en klasse. 
Ook de tips over mode en lifestyle vind ik leuk. Het boek is heel leuk geschreven. Luchtig, maar met een dosis humor. Heerlijk om grijnzend doorheen te bladeren, weg te dromen in de wereld van echte Parisiennes en het een en ander te onthouden, voor wanneer het van pas komt. Love it!

Prijs en verkrijgbaarheid
Het boek is online en bij verschillende boekwinkels verkrijgbaar

Altijd een Parisienne - waar je ook bent €19,95

Wat vind jij van dit boek? Krijg jij ook al de kriebels om hem te lezen?

1 opmerking :

  1. Dit is een van mijn favoriete boeken! Ik heb hem al twee keer gelezen :)

    BeantwoordenVerwijderen