woensdag 15 maart 2017

11 vragen aan mezelf

Vandaag stel ik elf vragen aan mezelf. Jullie nieuwsgierige aagjes vinden het namelijk maar al te leuk om deze persoonlijke artikelen te lezen. Ik stel mezelf elf uiteenlopende vragen die te maken hebben met mijn favoriete eten, vakantiebestemmingen, droomhuis of het uitgeven van geld.

Wat is mijn favoriete eten in de lente/zomer?
Taco's. Absoluut. Ik vind het heerlijk om mijn taco te vullen met allerlei lekkers zoals groente, vlees en saus. Daarnaast vind ik het ook gewoon enorm gezellig om taco's met z'n allen te eten. Lekker kliederen altijd :)

Als ik €5000,- zou mogen uitgeven in een winkel naar keuze, welke winkel zou dat dan zijn?
Pfoe, dat is een lastige. Ik ben qua kledingwinkel dol op ZARA, maar met €5000,- zou ik denk ik eerder naar de Bijenkorf gaan en een aantal hele mooie items van toffe, luxe merken inslaan!

Wat zijn drie dingen waar ik trots op ben?
Dat is niet zo'n lastige vraag: Op mijn opleiding (ik haalde mijn propedeuse Communicatie in één jaar), op mijn blog (wat ik al bijna vijf jaar! doe) en op mezelf als uitwonende student. Omdat ik ontzettend veel geleerd heb van het op mezelf wonen, van het feit dat ik al 2,5 jaar op eigen benen sta. 

Hoe ziet mijn droomhuis eruit?
Dat is een prachtig oud pand (grachtenpand), met een echte houten vloer, veel wit, mooie details, grove balken en een cleane, maar gezellige en minimalistische inrichting. Waar staat dit huis? Ik denk in Groningen of Utrecht.

Welke drie eisen stel ik aan een zomervakantie?
Simpel: het moet warm zijn, er moeten leuke dorpjes/steden in de buurt zijn of iets anders van cultuur wat ik kan 'opvangen', het eten en de winkels moeten goed/leuk zijn :). I'm so easy to please..

Aan welke dingen geef ik extra geld uit?
Aan beautyproducten (don't blame me), kleding en eten en drinken. In ieder geval, dat is hoe ik de vraag interpreteer. Wanneer het gaat over aan welke items ik meer geld besteed omdat ik ze alleen van 'duurdere merken' koop? Dan nog steeds beautyproducten haha!


Wat voor horloge draag ik?
Sinds een tijd draag ik iedere dag mijn chique, minimalistische en overal-mee-te-combineren matte, zwarte horloge van Rosefield.

In welke landen ben ik allemaal geweest?
Oke, hier gaan we: Nederland, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Slowakije, Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland en na de zomervakantie staat daar ook Marokko bij :)

Wat lustte ik vroeger niet maar nu wel?
Best een aantal dingen. Spruitjes, sla, olijven, rauwe zalm, courgette, asperges. Ik was niet zo'n fan van groente, maar dat was waarschijnlijk al duidelijk haha!

Welke talen zou ik wel willen kunnen spreken?
Spaans, sowieso. Ik vind het gewoon een hele mooie taal, en ik kom best af en toe in Spanje. Daarnaast wonen hele goede vrienden ook in Spanje, dus een connectie heb ik er wel mee. Misschien dat ik nog eens een cursus ga doen, gewoon om het te proberen.

Aan wie kan ik alles vertellen?
Dat is zonder twijfel mijn lieve vriendinnetje Carli. We kunnen uren praten, ik kan haar altijd bellen en we verzorgen elkaar altijd met het beste advies. Daarnaast kan ik ook alles bespreken met Maurice, mijn lieve vriend :)

Wat zou jij antwoorden op deze elf persoonlijke vragen?

5 opmerkingen :

 1. Leuk om te lezen! Ik kan me helemaal vinden in het droomhuis maar dan in Amsterdam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke antwoorden gegeven! en haha ik lust nog steeds geen spruiten en zuurkool, blehhg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vragen! Wat tof dat je deze zomervakantie naar Marokko gaat (staat ook hoog op mijn lijstje!) en ik vind je horloge superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa ik ben ook dol op dat horloge :) Marokko lijkt me echt tof, heel veel zin in!

   Verwijderen
 4. Ik droom precies over een zelfde soort huis! Alleen zou ik het liefst in de randstad blijven. Helaas heeft Rotterdam niet zo veel grachtenpanden haha. x

  BeantwoordenVerwijderen