maandag 27 februari 2017

Weekly report #1

Let's get personal again! Persoonlijke artikelen zijn populair op mijn blog, en dat is dan ook de reden dat ik nog een nieuwe rubriek het leven in roep: Weekly report! In mijn weekly report laat ik je zien wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt. Kijk je mee naar de eerste week?

Maandag
Mijn maandag begon op tijd met een sollicitatiegesprek (misschien meer hierover later) en een bezoekje aan mijn vorige baantje. Ik werkte vorig jaar bij een ijssalon in Leeuwarden en ook dit jaar mag ik weer ijsjes gaan scheppen. Yay!

's Middags haalde ik mijn zusje op van het station. Ze kwam een dagje en nachtje bij me om mijn nieuwe kamer te bekijken en om samen lekker de stad in te gaan. Bij H&M kocht ik deze cut-out shoulder top met bloemen. Perfect voor de lente! Ook kocht ik een (nep) leren jasje bij ZARA.

Dinsdag
Tijd voor outfitfoto's van mijn net geshopte items van H&M en ZARA! Mijn zusje Rianne krijgt het al aardig onder de knie die outfitfoto's, super fijn! Daarna gingen we nog even de stad in en dronken we nog een drankje voordat we terug gingen naar huis.


Nog even een leuke foto die we van ons samen maakten!

Woensdag
Woensdags ben ik bezig geweest met dingetjes voor school en aan het einde van de middag vertrok ik met de bus richting Groningen om naar mijn vriend te gaan. We gingen samen wokken op een soort mini wok setje wat erg leek op gourmetten. Super lekker! Vervolgens gingen we aan de slag met poker. Zaterdag stond een pokeravondje gepland met zijn vrienden, dus daar moest ik natuurlijk wel even goed voor oefenen!

Donderdag
Ondanks de mega slechte weersvoorspelling voor donderdag besloot ik toch in m'n eentje een dagje met de trein naar Utrecht te gaan. Ik had vakantie en zin om een dagje op pad te gaan naar een leuke stad. Uiteindelijk vond ik het qua weer nog meevallen (ja het waaide en regende wel hard) maar ik had een leuke dag. Bij H&M trend shopte ik onder andere deze opvallende blouse die je binnenkort nog voorbij zult zien komen in een outfitpost.

 Ik bezocht allerlei leuke winkels en restaurants (waar ik binnenkort ook over schrijf) en trakteerde mezelf op een heerlijke raspberry cheesecake en thee. 's Avonds meette ik Tessa, mijn vorige huisgenootje en vriendinnetje die nu stage loopt in Utrecht. Samen gingen we eten bij RAAK!, een gezellig en leuk restaurant. Helaas heb ik daar geen foto's meer van, maar het was een gezellige avond.

Vrijdag
Vrijdag sliepen we uit en gingen Maurice en ik de stad in om een aantal dingen te shoppen. Eerst lunchten we heerlijk bij de Drie Gezusters, vast wel bekend bij de Groningers onder ons. Bij MAC kocht ik een kwast (later meer hierover), bij Søstrene Grene kocht ik wat dingen voor mijn blog en bij Rituals shopten we een cadeautje. Aan het eind van de middag vertrokken we richting mijn vader om daar lekker te eten. 

Zaterdag
Zaterdag stond in het teken van bloggen. Meestal gebruik ik zaterdag als blogdag. Ik maak foto's open pakketjes, test producten, bewerk foto's en schrijf artikelen. Heerlijk vind ik dat. Ook deze zaterdag stond ik op tijd op om aan de slag te gaan. Ik ontving dit heerlijke pakketje van Gilette met allerlei producten voor mooie gladde benen. Thanks Gilette! 's Avonds was het zover: het pokeravondje. Helaas verloor ik, maar het was wel heel gezellig. Daarna gingen we nog de stad in om te stappen.

Zondag
Zoals een echte zondag moet zijn: heerlijk uitgeslapen, geluierd, series gekeken en pizza gegeten. Je kunt een vakantie niet beter afsluiten dan op deze manier toch?

Hoe was jouw week? En wat vind je van deze nieuwe persoonlijke rubriek?

1 opmerking :